У Дарницькому районі проведуть ремонти укриттів (адреси)

Управління освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації провело тендери на капітальний ремонт найпростіших укриттів та захисних споруд цивільного захисту в деяких навчальних закладах. Чотири фірми-підрядника робитимуть капітальний, а подекуди й поточний ремонт укриттів восьми шкіл на Дарниці.

Про це КВ дізналася з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

За капітальний ремонт найпростіших укриттів та захисних споруд цивільного захисту в гімназії №315 з поглибленим вивченням іноземних мов Дарницького району м. Києва (вул Драгоманова, 27-А) замовник заплатить 1 млн 329 тис. 360,69 гривень. Гроші отримає ПП “СПЕЦСЕРВІС” (закупівлю здійснено без використання електронної системи, тобто у позаконкурентний спосіб).

Те саме підприємство за результатами відкритих торгів (у яких, щоправда, інші учасники не брали участь) отримає 1 млн 467 тис. 401,73 гривень за капремонт укриття в спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №329 “Логос” імені Георгія Гонгадзе (вул. Урлівська, 19-Б).

Ця ж фірма отримає 442 тис. 721,82 гривень за поточний ремонт укриття у тій же школі №329.

Крім цього, “Спецсервіс” отримає 1 млн 478 тис. 290,96 гривень за капремонт споруди цивільного захисту у спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №314 з поглибленим вивченням іноземної мови (вул. Княжий Затон, 7-А).

За капремонт укриття в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №21 (вулиця Гмирі Бориса, буд. 2-г) 2 млн 443 тис. 334 гривень може отримати ТОВ “ДНІПРО-ДК” (ця фірма виявилась єдиним учасником торгів, що відбулися; наразі очікує рішення замовника).

ТОВ “Будівельна компанія “Вертикаль-плюс” претендує за результатами торгів на “освоєння” 1 млн 451 тис. 227,02 гривень за капітальний ремонт укриття в гімназії №267 (вул. Вербицького архітектора, 7-А).

“Будівельна компанія “ЛС-СЕРВІС” за 676 тис. 215,60 гривень робитиме поточний ремонт укриття у школі І-ІІІ ступенів №309 на проспекті Петра Григоренка, 21-Б.

Вже згадане ТОВ “ДНІПРО-ДК” за 281 тис. 584 гривень має поремонтувати укриття в спеціалізованій школі І-ІІІ ступеня №113 технологічного та спортивного профілю навчання (вул. Вакуленчука, 50-А).

Дивіться також у відео КВ, що цікавого публічно закуповували у столиці й на Київщині минулого тижня:

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Макарів

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Олексій Ігнатьєв

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4