У Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату правоохоронці проводять обшуки, – КМДА

У Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату правоохоронці проводять обшуки, - КМДА

На території Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА сьогодні, 7 серпня, правоохоронні органи проводять обшуки. У Департаменті запевнили, що надають всі необхідні наявні документи та сприяють правоохоронним органам.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

“Сьогодні, 7 серпня, на території Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА правоохоронні органи проводять обшуки на підставі ухвали Голосіївського районного суду м. Києва від 22 липня 2024 року”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що метою обшуків є виявлення та фіксація відомостей, пов’язаних із діяльністю КО “Київзеленбуд” та його взаємодії з підрядними організаціями.

“Зі свого боку Департамент надає всі необхідні наявні документи, всебічно сприяє правоохоронним органам у проведенні процесуальних дій та розраховує на об’єктивність і неупередженість слідства”, – зауважили в дописі.

Зазначимо, у своїй діяльності КО “Київзеленбуд” підпорядковане Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату Київської міськдержадміністрації (КМДА, до червня 2023 року – Управління екології та природних ресурсів), яким з 11 січня 2021 року керує Олександр Возний. КО “Київзеленбуд” з 19 жовтня 2023 року очолює Юрій Бахмат. З липня 2019 року та до 2023 року “Київзеленбуд” очолював Олексій Король.

Читайте: Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4