У Дударкові за 2,2 млн гривень відремонтують ліцей і стадіон

У Дударкові за 2,2 млн гривень відремонтують ліцей і стадіон

У Дударкові на Київщині проведуть ремонт даху і утеплять фасад місцевого ліцею. На роботи виділили понад 1,7 млн гривень. На стадіоні поблизу навчального закладу оновлять системи поливу та облаштують навіс  для інвентаря, що обійдеться у 472 тис. 248 гривень. Загалом роботи коштуватимуть громаді 2,2 млн гривень.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з повідомленнями, управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради провело 4 аукціони з визначення виконавців перелічених робіт.

Зокрема, за результатами першого аукціону, визначено виконавця робіт з капітального ремонту підшивки карнизу покрівлі Дударківського ліцею Пристоличної сільської ради по вул. Гоголя, 37 в с. Дударків Бориспільського району.

Роботи виконуватиме ФОП Барбулов Валерій Леонідович (#2801308457 ) з ним вже укладено договір на 890 тис. 723 гривень.

За результатами ще одного тендеру визначили підрядника з капітального ремонту  фасаду з утепленням того ж Дударківського ліцею по вул. Гоголя, 37. З ТОВ “ЦЕНТРА-БУД” (#41941762) підписано договір на  849 тис. 291 гривню.

Загалом оновлення ліцею коштуватиме громаді 1 млн 739 тис.984 гривні.

За результатами наступного аукціону визначили виконавця робіт з улаштування навісу для інвентаря на території стадіону по вул. Гоголя в с. Дударків.

З підрядником, ФОП Кравчук Оксана Василівна (#2514116366), укладено договір на 419 тис.248 гривень.

Підрядника з ремонту водопровідної системи поливу стадіону по вул. Гоголя в с. Дударків також вже визначено за результатами тендеру. Договір на суму 53 тис.438 гривень укладено з КП КУП Пристоличної сільської ради “Олександрівкажитлобудсервіс” ( #34812778).

Загалом оновлення стадіону обійдеться Пристоличній громаді у 472 тис. 686 гривень.

Роботи по ремонту ліцею та стадіону разом коштуватимуть 2 млн 212 тис. 670 гривень, завершити їх мають до 31 грудня 2-0224 року.

Що купували у Києві протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо, управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради шукає підрядника для ремонту фасаду Щасливського ліцею в с. Щасливе Бориспільського району. 

Читайте: КОВА рекомендувала Пристоличній сільській раді розірвати договір на капремонт водогону в селі Проліски через можливу завищену вартість

Фото: ілюстративне, відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4