У Грузькому на Київщині капітально відремонтують амбулаторію

У Грузькому на Київщині капітально відремонтують амбулаторію

У селі Грузьке Макарівського району Київщини капітально відремонтують амбулаторію. Роботи за замовленням Київської облдержадміністрації (КОДА) виконуватиме ТОВ “СтарБудКонтракт”. За 6,4 млн гривень підрядник утеплить будівлю медзакладу, відремонтує покрівлю, оновить комунікації та вимощення на прилеглій території.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 8 вересня 2020 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав договір з ТОВ “СтарБудКонтракт” (*) на проведення капітального ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вул. Шевченка, 13-Б у селі Грузьке Макарівського району. Ціна договору склала 6,4 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

ТОВ “СтарБудКонтракт” до кінця 2021 року повинно відремонтувати покрівлю, утеплити фасади, замінити вікна та двері, облаштувати системи теплопостачання, водопостачання, каналізації, вентиляції, електропостачання, зв’язку та сигналізації,  облаштувати ганок та замінити вимощення на прилеглій території. Гарантія на виконані роботи повинна скласти 10 років.

Конкуренцію “СтарБудКонтракту” в тендері склало ТОВ “Буд пром лайн”, пропозиція якого була вигіднішою по ціні, але її відхилили через невідповідність умовам тендерної документації.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ СтарБудКонтракт” засноване у 2016 році. Статутний капітал – 50 тис. гривень. Основний вид діяльності – інші роботи із завершення будівництва. Засновник та керівник компанії – Сергій Совко.

За результатами участі в публічних закупках “СтарБудКонтракт” уклало 33 договори на загальну суму 82,2 млн гривень. Найбільший замовник – Департамент регіонального розвитку КОДА (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що до кінця 2020 року повинні капітально відремонтувати амбулаторію в селі Іванівка Ставищенського району Київщини. Відповідний договір на 5,58 млн гривен КОДА уклала з ТОВ “Буд пром лайн”.

Читайте: В селі Іванівка на Київщині капітально відремонтують амбулаторію

Департамент регіонального розвитку КОДА тимчасово очолює Валерій Кравчук. З 17 червня 2020 року посаду голови КОДА обіймає Василь Володін.

* ТОВ “СтарБудКонтракт” (Код ЄДРПОУ: 40630948)

Фото: planetaschastya

КиевVласть

Автор:
Олеся Данилова
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4