У Ірпені відремонтували молодіжний простір “Ko_Laba”

В Ірпінській громаді успішно завершили ремонтні роботи в молодіжному просторі “Ko_Laba”, що розташований по вул. Тургенівська, 15. Це стало можливим завдяки співпраці Ірпінської міської ради, ГО “ГоГлобал”, Молодіжного парламенту Ірпеня у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF за підтримки Німецького банку розвитку KfW і Посольства Німеччини. Наступний етап співпраці – облаштування приміщення меблями та технікою.

Про це КВ дізналася із  повідомлення першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука у Facebook. 

“Ремонтні роботи у приміщенні молодіжного простору ”Ko_Laba”, що на вул. Тургенівська, 15 – успішно завершено. Це стало можливим завдяки співпраці Ірпінської міської ради, ГО “ГоГлобал” Молодіжного парламенту Ірпеня у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF за підтримки Німецького банку розвитку KfW і Посольства Німеччини”, – йдеться у повідомленні. 

За його словами, упродовж останніх місяців було проведено значні роботи для створення простору для молоді Ірпеня. Зокрема, працівниками КП “УЖКГ “Ірпінь” у приміщенні демонтовані стіни для створення відкритого концептуального простору. 

У свою чергу, 20 березня ГО “ГоГлобал” оголосила тендер на відбір постачальників послуг поточного ремонту нежитлових приміщень та їх облаштування, за результатами якого було обрано підрядну організацію. 

“Підрядником проведено косметичний ремонт, улаштування плінтусів, відкосів та стелі, виконано роботи з ремонту, нанесення ґрунтування, тинькування та фарбування стін, встановлено нові підвіконня, оновлено електропроводку. Також проведено монтаж кондиціонера”, – пише Кравчук. 

І додав, що наступний етап співпраці – облаштування меблями та технікою приміщення. 

Так, 27 лютого Ірпінська міська рада та ГО “ГоГлобал” підписали Меморандум про співпрацю, яка реалізовуватиметься у рамках програми “Переосмислення освітнього процесу: зміна парадигми розвитку м’яких навичок та у вивченні науки.

“Висловлюю вдячність кожному, хто докладає зусиль для реалізації цього проєкту. У Молодіжному просторі ”Ko_Laba” молодь зможе освоїти використання технологій цифрового виробництва та прототипування, таких як 3D-друк та лазерна різка, ознайомитися з принципами роботи електроніки та робототехніки, експериментувати з технологіями віртуальної та доповненої реальності, підвищити рівень своїх комунікаційних навичок для ефективної співпраці в команді та взаємодії з іншими, критичного мислення та аналізу інформації для прийняття обґрунтованих рішень”, – зазначив Кравчук.

Нагадаємо, що 20 квітня ірпінських волонтерів привітали з Міжнародним днем вдячності волонтерам: перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук відзначив їхню роль у відновленні Ірпеня після деокупації, коли воно потребувало її найбільше. 

Читайте: Андрій Кравчук подякував волонтерам за допомогу у відновленні Ірпеня після деокупації

Фото: Facebook Кравчука

КиївВлада

Вероніка Злацька

QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4