У KAN розповіли про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у травні

У KAN розповіли про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у травні

Столичний девелопер KAN прозвітував про динаміку будівництва ЖК “Файна Таун” у Шевченківському районі Києва. У травні компанія продовжувала благоустрій території та впроваджувала нові озеленювальні концепції. На різних будинках активно виконувались кам’яні та монолітні роботи, віконних конструкцій. Проводились оздоблювальні роботи в місцях загального користування, фасадні роботи, утеплення та відбувався монтаж інженерних мереж.

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Файна Таун” – це місце, де хочеться бути краще, змінюватися і змінювати, допомагати, брати участь і пізнавати своє місто. Саме про це стиль кварталу: тут все живе, все дихає та йде з ногою у часі”, – йдеться у дописі. 

У фотозвіті за травень компанія продемонструвала, як швидко зростає живий квартал “Файна Таун”, зокрема, свій звіт компанія розпочала з благоустрою. 

“Чекаємо на сходи наших лугових трав. На Файні ми таке практикуємо вперше саме на 14 черзі будівництва та сподіваємося на гарний результат, щоб продовжити таку концепцію благоустрою на майбутніх чергах. А/Б тест в реальних умовах”, – розповіли у пресслужбі.

На території 37 будинку будівельники завершили кам’яні та монолітні роботи, змонтували радіатори опалення у квартирах та встановили вхідні двері, віконні конструкції. Також змонтовані обладнання насосної та теплового пункту будинку,  стяжки підлоги 1-х поверхів та будинку загалом та вітражі перших поверхів комерційних приміщень та вхідних груп.

Крім того, роботи з оздоблення місць загального користування ідуть за планом та вже укладена плитка, виконується оздоблення перших поверхів в місцях загального користування. А ось внутрішні інженерні мережі виконані на 97%, також на фініші – фасадні роботи, утеплення фасаду будинку мінеральною ватою. На 50% виконано оздоблення вен фасаду останнього поверху будинку, що вирізняється своїм унікальним архітектурним задумом та стане справжньою прикрасою в кольорі брошурованого алюмінію. Також будівельники розпочали оздоблення балконів та терас.

На території 38 будинку 10 черги компанія на 95% виконала кам’яні роботи та на усіх секціях влаштувала стяжки та тинькування місць загального користування на житлових поверхах будинку. На фініші й монтаж покрівельні роботи. 

“Приступили до малярних робіт на 3-й секції (40%). Виконання робіт у паркінгу, утеплення балок стелі складає 50%, електромонтажні роботи – 85%. Монтаж обладнання ІТП та насосної виконано на 20%. Завісили будівельні колиски та ведемо роботи по фасаду. Статус виконання – 15%. Ведеться монтаж ліфтів (70%). Ведуться роботи з закінчення монтажу внутрішніх мереж каналізації (95%). Загалом внутрішні інженерні мережі виконані вже на 55%”, – розповіли в пресслужбі. .

У 39 будинку за травень будівельники завершують монолітний залізобетонний каркас всіх 16 поверхів (98%) та на 70% виконали кам’яні роботи, на 30% – монтаж віконних блоків.

“Завели в будинок зовнішні мережі водопроводу. Приступили до внутрішніх інженерних робіт, а саме водопроводу, каналізації, електрики та вже в червні плануємо починати стяжки та тинькування місць загального користування”, – додали в компанії. 

У 40 будинку будівельники завершили залізобетонний каркас в секції 01 та приступають до кам’яних робіт. Та на 50% виконано залізобетонний каркас в секціях 2,3,4.

А ось 41 будинку монолітний залізобетонний каркас виконано вже 12 з 16 поверхів (70%), завершити дані роботи мають у липні. На 40% виконано кам’яні роботи та кладку на 7 поверсі.

У 42 будинку у травні розпочалися роботи зі спорудження монолітного залізобетонного каркаса. 

“До літа маємо завершити 6 з 9 поверхів даного будинку в залізобетоні, а зараз вже маємо підвальний,1-й поверх на 1-й секції та 4-5 поверх на 2,3,4 секціях в залізобетоні та не зупиняємося, а лише нарощуємо темп. До кінця літа вже в планах завершити залізобетонні роботи даного будинку загалом” – резюмували в компагії. .

Нагадаємо, видання “Фокус” відібрало 33 кращих українських керівників воєнного часу у новому рейтингу топменеджерів 2024 року. У категорії “Нерухомість” з-поміж найкращих менеджерів України й ім’я генерального директора KAN Development Гліба Мурованського, який має понад 10 років експертного досвіду у цій сфері. Він розповів про успіхи компанії у воєнні часи, коли KAN продовжувала виконувати свої зобов’язання перед інвесторами та здавати нові об’єкти.

Читайте: KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у травні

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
16:45 Не встиг БЕБ скасувати тендер, як "Плесо" знову оголошує процедуру пошуку підрядника по розчистці озера Синє.
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
09:00 Протягом травня селищною владою Чабанів Фастівського району через Prozorro було зроблено замовлень рівно на 3 млн гривень. Одну третину цієї суми спрямували на…
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
09:00 З початку 2024 року громади Київщини активно закуповують безпілотні літальні апарати, дрони та квадрокоптери для потреб ЗСУ. Майже за пів року 24 громади…
Banner
QlU7mDx4