У Києві оперативники затримали чоловіка за вбивство перехожого на Троєщині (фото, відео)

У Києві оперативники затримали чоловіка за вбивство перехожого на Троєщині (фото, відео)

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який у Деснянському районі до смерті побив незнайомця та втік. Трагічна подія сталася на вулиці Закревського, постраждалого, якому було нанесено більше 20 ударів ногами по голові, знайшли перехожі та повідомили в поліцію.


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві. 


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“До поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Закревського між рядами ринку лежить чоловік у крові. За вказаною адресою негайно виїхали лікарі, слідчо-оперативні групи головного та Деснянського управлінь поліції, а також співробітники карного розшуку для з’ясування усіх обставин події”, – йдеться в повідомленні.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що на місці події  правоохоронці задокументували всі наявні сліди злочину, а судово-медичний експерт попередньо встановив, що потерпілий помер від численних ударів по голові та тулубу близько опівночі.

Було встановлено, що жертвою нападу став чоловік, 1983 року народження, під час конфлікту з невідомим. Поліція  виявили свідка події, а згодом встановили й можливого нападника. Чоловік розповів поліцейським, що після сварки з товаришем він зустрів незнайомого чоловіка на вулиці, тож розлючений наніс потерпілому більше двадцяти ударів ногами .

Правопорушником виявився  уродженець Кіровоградської області 1992 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Наразі він затриманий поліцією. 

“Слідчий Деснянського управління поліції за погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва повідомив затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство та готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі”, – повідомили правоохоронці.


Нагадаємо, у Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який 9 січня в селі Барахти розстріляв автомобіль місцевого підприємця. Чоловік в авто загинув на місці. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.


Читайте: У столиці уродженця Горлівки засуджено до 10 років за вбивство та розчленування киянина


Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4