У Києві судитимуть рецидивіста, який обікрав військового

У Києві судитимуть рецидивіста, який обікрав військового

У Києві судитимуть чоловіка, який обікрав військового – він непомітно витягнув з кишені потерпілого телефон, навушники та банківську картку, якою потім розрахувався у магазині. Крім цього, підозрюваний причетний ще до однієї крадіжки на території Дніпровського району. Наступні 8 років обвинувачений може провести за гратами. 

Про це KВ дізналася із повідомлення пресслужби поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

За словами правоохоронців, у жовтні до поліції Києва надійшло повідомлення від військовослужбовця про те, що невідомі особи викрали в нього мобільний телефон, навушники та банківську картку. Також чоловік розповів, що хтось розрахувався його карткою у магазині.

У Києві судитимуть рецидивіста, який обікрав військовогоУ Києві судитимуть рецидивіста, який обікрав військового

“Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини киянин, 2000 року народження. Порушник майже одразу продав крадений телефон знайомому. Крім цього, чоловік розрахувався в магазині чужою банківською карткою”, – розповіли в пресслужбі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У поліції Києва зазначили, що ґаджети було вилучено та повернуто власнику. Також, було встановлено, що кількома днями раніше, затриманий скоїв крадіжку з супермаркету. Крім цього, на момент вчинення цих злочинів він перебував на іспитовому терміні.

Порушнику повідомили про підозру у трьох злочинах, зокрема крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Санкція найтяжчої статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

У пресслужбі додали, що на період досудового розслідування фігурант перебував під нічним домашнім арештом.

Раніше KВ повідомила, що у Києві поліція затримала серійного крадія кабелю зв’язку. Слідчі перевіряють причетність чоловіка ще до 14 аналогічних крадіжок на території Дарницького району. Порушнику загрожує до восьми років ув’язнення.

Читайте: Столична поліція затримала серійного крадія кабелю зв’язку

Фото: поліція Києва 

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4