У Києві у вівторок, 9 серпня, проведено моніторинг 54 точок продажу продуктів в усіх районах столиці. За результатами перевірки на 16 з них було складено протоколи.
Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Держпродспоживслужби в Києві.
“За 9 серпня проведено моніторинг 54 фастфудів в усіх районах Києва. Складено 16 протоколів, з них 12 – ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві за ст.166-22 КУпАП”, – йдеться в повідомленні.
У Держпродспоживслужбі зауважили, що з 29 червня у Києві розпочали моніторинг безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження. Моніторинг відбувається відповідно до протоколу №26 комісії ТЕБ та НС.
Нагадаємо, перевірки в столиці розпочали після того, як у кінці червня десятки людей отруїлись шаурмою. Станом на 22 червня в Києві було зареєстровано 24 випадки захворювання, пов’язані з вживанням шаурми, придбаної в павільйоні на проспекті Бажана, 3. Також було зареєстровано 5 випадків захворювання, пов’язаних з вживанням шаурми, придбаної в павільйоні за адресою вул. Ахматової, 44.
Читайте: У Києві перевірили більше тисячі точок продажу продуктів: 267 протоколів направлено до суду
Фото: ГУ Держпродспоживслужби в Києві