У Києві затримали чоловіка, який вбив жінку ударом ножа в голову (фото, відео)

У Києві затримали чоловіка, який вбив жінку ударом ножа в голову (фото, відео)

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивство жінки на вулиці Рогозівська у Дніпровському районі столиці. Тіло потерпілої із ножем у голові виявила її 13-річна донька, яку під час скоєння злочину нападник зачинив у сусідній кімнаті. За скоєне раніше судимому за аналогічний злочин фігуранту загрожує довічне позбавлення волі.


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Подія сталась на вулиці Рогозівська у Дніпровському районі столиці. На спецлінію 102 зателефонували очевидці: з оселі на 11 поверсі дитина кричить, що вбито її матір. Оперативний черговий негайно скерував на місце патрульних поліцейських, оперативників, слідчо-оперативну групу та лікарів”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Правоохоронці виявили в квартирі тіло 34-річної жінки із ножем у голові. У ході слідства було встановлено, жінка разом з донькою орендувала квартиру. Кілька місяців тому у торговому центрі вона познайомилася з чоловіком, який працював охоронцем, а потерпіла була керуючою в одному із магазинів.

“Згодом вони почали зустрічатися та проживати разом. Напередодні трагічної події зловмисник вживав алкоголь та, ймовірно, наркотичні речовини. Вночі, коли жінка спала, співмешканець вдарив її ножем у голову, при цьому зачинив 13-річну дівчинку у сусідній кімнаті. Після скоєного чоловік забрав з помешкання всі грошові заощадження, мобільні телефони, смарт-годинники, банківські картки та пішов”, – повідомили у поліції.

Дитина вибралась із кімнати та покликала на допомогу із вікна, адже зловмисник забрав телефони. 

За кілька годин оперативники затримали підозрюваного на березі річки Десенка, де він планував тимчасово переховуватися. Ним виявився 33-річний уродженець Луганщини. Фігурант раніше судимий за умисне вбивство, яке скоїв у віці 15-ти років та відбув тринадцять років за гратами. 

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 КК України – умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.


Нагадаємо, в Оболонському районі Києва на вулиці Героїв Дніпра виявили чоловіка з ножовим пораненням. Нападник втік, поранений помер у кареті швидкої допомоги. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного, під час затримання зловмисник чинив опір та поранив поліцейського. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.


Читайте: У Деснянському районі столиці затримали чоловіка, який з викруткою напав на жінку


Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Легалізація “Ocean Mall” і “урбанізація” Либеді: Київрада затвердила “ДПТ Вагіфа Алієва”
Легалізація “Ocean Mall” і “урбанізація” Либеді: Київрада затвердила “ДПТ Вагіфа Алієва”
09:00 Столична міськрада затвердила Детальний план території (ДПТ) частини Саперного поля і Нової будови в Голосіївському районі. Він покликаний, зокрема, легалізувати будівництво у цій…
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Banner
QlU7mDx4