У Києві на SalesFest-2024 розкажуть як підвищити ефективність продажів нерухомості

У Києві на SalesFest-2024 розкажуть як підвищити ефективність продажів нерухомості

У Києві, 7 листопада, з 10:00 до 18:00 на SalesFest-2024 “Прокачка” продажів житла – практики успішних гравців” понад 20 експертів ринку нерухомості поділяться практиками підвищення ефективності продажів житла. Учасники заходу дізнаються про сучасні підходи до роботи з покупцями, тренди ринку та методи підвищення конверсії, а також отримають практичні навички. Захід також передбачає активний нетворкінг та обговорення успішних кейсів продажів на первинному і вторинному ринках.

Про це КВ дізналася з анонсу події.

“В останні пів року гравці ринку житла відчули як складно продавати нерухомість. Чи можемо ми з вами повпливати на попит? Не дуже. Але ми можемо вплинути на якісний процес продажу, підвищити конверсію з ліда в угоду. Як професіонали адаптують процес продажів, які методи працюють, як змінився підхід до роботи з покупцем – розберемось з успішними практиками 7 листопада на SalesFest”, – йдеться у повідомленні.

Під час нетворкінгу понад 20 спікерів обговорять з понад 200 колегами, де шукати свого покупця, статистику дзвінків від ЛУН, як знімати відеоогляд, щоб була конверсія в перегляд (угоду), а під час “Sales-прокачка” відбудеться тренінг-практикум. А на сесії питань і відповідей представники банків і “Укрфінжитло” розкажуть про перспективи “єОселі”. На заході розглянуть стресові продажі та успішне закриття угоди, після чого відбудеться практична робота з учасниками із залу. Практики-продавці первинки і вторинки поділяться найдієвішими лайфхаками продажів та залучать зал до активної дискусії.

Крім того, на SalesFest 2024 поділяться дослідженнями якості телефонних продажів – “100 дзвінків таємного покупця у 100 відділи продажів ЖК” та як конкурують девелопери за лояльність клієнтів (сервіси девелоперів на етапі продажів, дослідження Visionary Service).

З-поміж запрошених спікерів – CBDO в ЛУН Олена Унаньян, CEO в KDU Realty Group
Олена Маленкова, директор департаменту продажів в Avalon Ярослав Возняк,
СМО в Альянс Новобуд Ірина Міхальова, founder та СЕО в Ritm Олександр Лахтіонов,    керівник департаменту альтернативних продуктів та партнерських відносин в “Укрфінжитло” Андрій Тарасенко, комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська,  директорка з продажів в ЛУН Ольга Петросюк, Head of SMM групи компаній DIM Анжела Сомова, співзасновниця RED від ЛУН Тетяна Шульга-Забєльська та інші спікери, з якими та програмою можна детально ознайомитись на сайті SALESFEST тут.

Нагадаємо, у листопаді в Ірпені традиційно відбудеться пʼятий міжнародний фестиваль письменників-перекладачів “Кочур-фест”. Захід присвячений пам’яті видатного українського перекладача Григорія Кочура. Уперше такий фестиваль відбувся шість років тому — 10 жовтня 2019 року.

Читайте: Експерти розповіли про чинники, які впливатимуть на ціну нерухомості наприкінці 2024 року

Фото: сайт SalesFest-2024

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Київ
09:00 Протягом вересня 2024 року київські бюджетні замовники провели через Prozorro договорів на загальну суму 3,37 млрд гривень, що є середнім показником для столиці.…
“Кейс Супруненків”: доля забудови землі біля Київської фортеці вирішиться в судах
“Кейс Супруненків”: доля забудови землі біля Київської фортеці вирішиться в судах
09:00 Масштабного будівництва в столиці висотного житла фактично “під вікнами” башти №5 Київської фортеці може не відбутися завдяки старанням столичного адвоката Олександра Дядюка. Останній…
Ладо Гамсахурдія: “Грузію кремлю ніхто не подарує, крові ми не боїмося”
Ладо Гамсахурдія: “Грузію кремлю ніхто не подарує, крові ми не боїмося”
09:00 В цю суботу, 26 жовтня, в Грузії відбудуться вибори в парламент. Від результатів цих виборів залежить дуже багато, бо наразі Грузія перебуває під…
Banner
QlU7mDx4