У Києві затримали організаторів діяльності місць розпусти під виглядом масажних салонів

Правоохоронці затримали усіх членів угруповання

У Києві правоохоронці затримали жінку, громадянку рф та її посібників, які у Шевченківському районі організували діяльність місць розпусти  під виглядом роботи масажних салонів. Два борделі діяли в орендованих квартирах, клієнтів шукали через Телеграм-канал, для надання сексуальних послуг було залучено вісім жінок.  

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в Києві.

Встановлено, що організували незаконний бізнес 45-річна громадянка рф, яка мешкає у столиці та її 38-річний знайомий.  Спільники орендували квартири у Шевченківському районі, де під виглядом роботи масажних салонів налагодили діяльність двох борделів”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисники залучили ще чоловіка та жінку, які підшукували «працівниць» для роботи в салонах, а також займались пошуком клієнтів через групи Телеграм-канал.

Зазначається, що лідери угруповання керували фінансовими потоками, розподіляли кошти та проводили «кастинг»  по відбору працівниць для «роботи» в салонах. Загалом для надання сексуальних послуг вони залучили вісім жінок. 

Правоохоронці затримали усіх членів угруповання. Під час ряду санкціонованих обшуків у фігурантів вилучили гроші, банківські картки, гаджети та «чорнові» записи.

Під час обшуків у фігурантів вилучили гроші
Під час обшуків у фігурантів вилучили гроші

Затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. За вчинене їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Правоохоронці затримали усіх членів угруповання
Правоохоронці затримали усіх членів угруповання

Нагадаємо, у Києві детективи БЕБ завершили досудове розслідування продажу підроблених доларів. За даними Бюро, двоє жителів західних областей за 3 місяці реалізували у столиці понад 60 тис. доларів. Затримали фальшивомонетників під час реалізації підроблених 25 тис. доларів, стільки ж було вилучено у машині зловмисників. Наразі обвинувальні акти скеровано до суду.

Читайте: Мешканець Київщини викрав коштовності з храму Георгія Побідоносця у Соломянскому районі

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Аудитори КМДА зафіксували махінації при закупівлях “Київпастрансом” залізничного обладнання
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) перевірили закупівлю залізничного обладнання для трамвайного сполучення на загальну суму 131,4 млн гривень, які минулоріч здійснювало КП “Київпастранс”. За…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
QlU7mDx4