У Мирнограді окупанти скинули бомбу на зупинку з людьми – 4 загиблих, 9 поранених

У Мирнограді окупанти скинули бомбу на зупинку з людьми - 4 загиблих, 9 поранених

На Донеччині вчора, 12 липня, окупанти вдарили двома авіабомбами по Мирнограду. Внаслідок влучання у зупинку громадського транспорту та адмінбудівлю четверо людей загинули та дев’ять отримали поранення. Серед поранених – 16-річний хлопець.

Про це, як передає КВ, йдеться повідомленні пресслужби Нацполіції України.

“Учора, о 17.30, російські війська вдарили по Мирнограду двома авіабомбами “УМПБ Д-30СН”, влучили у зупинку громадського транспорту та адмінбудівлю”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на місці загинули троє чоловіків, серед них – 42-річний водій автобуса. Жінка 1983 року народження померла в лікарні.

Серед поранених – 16-річний хлопець, а також четверо чоловіків і четверо жінок (від 20 до 62 років).

Руйнувань зазнали вісім багатоквартирних і п’ять приватних будинків, чотири крамниці, дві адмінбудівлі та два заклади освіти, цивільний автомобіль.

На місці працювали вибухотехніки, парамедики, слідчо-оперативна група поліції, а також всі профільні служби.

Поліцейські зібрали докази воєнного злочину РФ, правова кваліфікація – ч.2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо,  ворог не припиняє обстріли Донеччини, Херсонщини та Харківщини. Зокрема зранку 29 червня унаслідок російських ранкових обстрілів у Донецькій області загинули 3 людини, 4 поранені. На Херсонщині через агресію рф загинули троє людей, є травмовані, знищено врожай пшениці.

Читайте: На фронті за добу 149 боєзіткнень, найбільше – на Покровському, Курахівському і Торецькому напрямках, – Генштаб ЗСУ

Фото:  Нацполіція

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачала Дмитрівка
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачала Дмитрівка
09:00 Протягом липня Дмитрівська сільрада разом зі своїми підприємствами зробили публічних замовлень на 5,3 млн гривень. Найбільше грошей пішло на ремонт у шпитьківському ліцеї…
Як “зберегти башту”: у столичних судах вирішується доля забудови впритул до нацпарку “Голосіївського”
Як “зберегти башту”: у столичних судах вирішується доля забудови впритул до нацпарку “Голосіївського”
09:00 Вже найближчим часом у судах може бути вирішене питання забудови на вул. Горіхуватський шлях, де планується зведення житлового комплексу (ЖК), проти якого виступають…
Національне військове кладовище біля Мархалівки: скандали не вщухають
Національне військове кладовище біля Мархалівки: скандали не вщухають
09:00 Переможцем тендера на будівництво І черги Національного військового меморіального кладовища біля села Мархалівка Гатненської тергромади Фастівського району Київщини 1 серпня 2024-го оголосили консорціум…
Banner
QlU7mDx4