У селі Волошинівка на Київщині збудують стадіон

У селі Волошинівка на Київщині збудують стадіон

До кінця 2021 року поруч з навчально-виховним комплексом ім. Руслана Лужевського у селі Волошинівка Баришівського району побудують стадіон. Відповідний договір Київська облдержадміністрація (КОДА) підписала з ТОВ “СтарБудКонтракт”, яке за 11,25 млн гривен облаштує там футбольне поле та бігову доріжку, встановить освітлення та огорожу.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 23 квітня 2021 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав договір з ТОВ “СтарБудКонтракт” (*) на будівництво стадіону у Волошинівському навчально-виховному комплексі імені Героя України Руслана Лужевського у селі Волошинівка (вул. Шкільна, 15). Ціна угоди склала 11,25 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

До кінця 2021 року ТОВ “СтарБудКонтракт” повинно облаштувати футбольне поле, бігову доріжку, тротуар та освітлення, встановити огорожу, виконати роботи з озеленення.

Будівництво стадіону у Волошинівському навчально-виховному комплекс імені Героя України Руслана Лужевського виконуватиметься в рамках програми президента України “Велике будівництво”. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Станом на 30 квітня 2021 року в рамках реалізації програми “Велике будівництво” на Київщині вже укладено договори з підрядниками по 15 об’єктам. Розпочалися роботи майже по всім об’єктам. Загалом протягом 2021 року на Київщині в рамках програми “Велике будівництво” планують реалізувати 18 пріоритетних об’єктів соціальної інфраструктури на загальну суму 313,325 млн гривень.

Читайте: На Київщині на будівництво освітніх і спортивних закладів витратять понад 343 млн гривень

За даними  аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “СтарБудКонтракт”  зареєстровано у 2016 році. Статутний капітал – 50 тис. гривень. Основний вид діяльності – інші оздоблювальні роботи. Засновник та директор компанії  – Сергій Совко.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “СтарБудКонтракт” підписало 37 договорів на 99,8 млн ​​гривень (без урахування нинішнього договору). Найбільшим замовником фірми є Департамент регіонального розвитку КОДА (дані Zакупівлі). 

Обов`язки керівника Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА виконує Алла Бондар. Голова Київської облдержадміністрації – Василь Володін

* ТОВ “СтарБудКонтракт” (код ЄДРПОУ: 40630948)

Фото: Google maps

КиевVласть

Автор:
Олеся Данилова
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4