У шести закладах освіти Ірпінської громади запрацювало шкільне харчування

У шести закладах освіти Ірпінської громади запрацювало шкільне харчування

У шістьох навчальних закладах Ірпінської громади відновили роботу шкільні їдальні. Зокрема такі їдальні запрацювали в Ірпінському гуманітарному ліцеї “Лінгвіст” імені Заріфи Алієвої, Ірпінській гімназії “Освіта” та Ірпінському академічному ліцеї Національного університету біоресурсів і природокористування України. Раніше відкрили шкільні їдальні в Михайлівсько-Рубежівському ліцеї, Ірпінському ліцеї № 2 та Ірпінському ліцеї “Мрія”. 

Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. 

Керівництво КП “Громадське харчування” продовжує працювати над розв’язанням проблеми запуску харчоблоків у всіх закладах освіти Ірпінської громади. Станом на сьогодні триває розробка нового меню відповідно до затверджених стандартів та пошук нових кадрів, щоб якнайшвидше забезпечити функціонування всіх харчоблоків. 

Також спеціальні комісії при навчальних закладах проводять ретельну перевірку якості продуктів та супровідної документації. У разі відсутності необхідних документів, продукти до використання не допускаються.

“Прошу батьків, вчителів та працівників КП “Громадське харчування” невідкладно повідомляти мені за телефоном +380937760481 або на електронну адресу: akravchukirpin@gmail.com про всі факти порушень, недотримання якості продуктів харчування, порушення графіку харчування та недотримання санітарних норм. Як заступник міського голови, я контролюю роботу комунального підприємства і щоденно триматиму руку на пульсі, будучи з Вами у постійному контакті”, — зазначив Андрій Кравчук.

Нагадаємо, громадська організація «Зоопатруль Україна» знайшла нові домівки для 187 безпритульних тварин в Україні та за кордоном. За час роботи притулку в Ірпені було стерилізовано, вакциновано, оброблено від паразитів та надано медичну допомогу понад тисячі тварин. Наразі в притулку опікуються 312 собаками та 225 котами.

Читайте: Ірпінський «Зоопатруль Україна» знайшов нові домівки для 187 безпритульних тварин

Фото: Андрій Кравчук

КиївВлада

Дарина Полішевська

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
12:00 Керівництво України декларує рішучий рух на шляху членства в Євросоюзі. У зв’язку з цим, Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів України треба вже…
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Banner
QlU7mDx4