У справі ремонту дитячого табору “Зміна” зі збитками у 3, 5 млн гривень оголошено третю підозру

У справі ремонту дитячого табору “Зміна” зі збитками у 3, 5 млн гривень оголошено третю підозру

Правоохоронці повідомили про підозру громадянину білорусі, бенефіціарному власнику приватного підприємства, за фактом організації привласнення бюджетних коштів. Прокурори встановили, що власник підприємства організував замовлення на ремонт корпусів дитячого табору “Зміна” за посередництва підконтрольного йому директора дитячого закладу. У ході виконання робіт їх вартість було завищено на понад 3,5 млн гривень.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби  Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Згідно з матеріалами слідства, між дитячим закладом оздоровлення та відпочинку “ЗМІНА”, який підпорядковується Департаменту культури, молоді та спорту КМДА, та приватним підприємством були укладені договори про капітальний ремонт корпусів за бюджетні кошти”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що підозрюваний, будучи бенефіціарним власником вказаної підрядної фірми, отримав це замовлення через підконтрольного йому директора дитячого табору та у подальшому організував підписання актів виконаних робіт, до яких були внесені недостовірні відомості щодо вартості матеріалів та витрат.

Відповідно до висновку експертів необгрунтоване завищення вартості вказаних робіт та матеріалів становить понад 3,5 млн гривень.

Ювенальними прокурорами Подільської окружної прокуратури Києва повідомлено про підозру громадянину білорусії – бенефіціарному власнику приватного підприємства за фактом організації привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. ч. 4, 5 ст. 191 КК України). 

Раніше у вказаному провадженні прокуратура повідомила про підозру директору дитячого закладу та керівнику підрядної організації.

Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку “Зміна” очолює Слуцький Валерій Олегович.

Нагадаємо, у вересні 2023 року суд відсторонив від посади директора Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Зміна”. Очільника закладу, який підпорядковується Департаменту культури, молоді та спорту КМДА, підозрюють у причетності до  розтрати 3, 5 млн гривень бюджетних коштів. Також на початку вересня було повідомлено про підозру керівнику підрядної організації за фактом привласнення 3,5 млн гривень бюджетних коштів в ході ремонту дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Зміна”.

Читайте: Директора дитячого табору “Зміна” відсторонили від посади після ремонту зі збитками у 3,5 млн гривень

Фото:  Київська міська прокуратура

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Banner
QlU7mDx4