У Вишгороді рятувальники евакуювали з задимленого під’їзду багатоповерхівки більше 80 людей (фото, відео)

У вівторок, 30 квітня, на сходовій клітині в одній з багатоповерхівок на проспекті Шевченка у Вишгороді сталось загорання автомобільної покришки. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали 84 особи, серед яких 20 дітей.

Про це КВ стало відомо з повідомлення пресслужби ГУ ДСНС у Київській області.

Повідомлення про загорання на 18-му поверсі 22-х поверхового житлового будинку на проспекті Шевченка у Вишгороді надійшло до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району у вівторок, 30 квітня, о 18:00.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що на 18-му поверсі будинку горить автомобільна покришка, внаслідок чого виникло сильне задимлення сходової клітини з 10 по 22 поверхи.

Через сильне задимлення рятувальниками було евакуйовано 84 особи, з них 20 дітей.

Повідомляється, що пожежу ліквідовано о 18:54. До гасіння пожежі було залучено від ДСНС 12 одиниць техніки, 43 чоловіка особового складу, 2 одиниці техніки та 5 чоловік особового складу Загону швидкого реагування.

Нагадаємо, нещодавно у Тетіївській громаді (Білоцерківський район Київщини) у вогні загинув чоловік. Як виглядає, пожежу спричинив недопалок.

Читайте: На Білоцерківщині горіла господарча будівля: у приміщенні виявили тіло чоловіка

Фото: ГУ ДСНС у Київській області

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4