“УДАР” на чолі з Кличком напередодні виборів зловживає адмінресурсом, – Микола Томенко

“УДАР” на чолі з Кличком напередодні виборів зловживає адмінресурсом, – Микола Томенко

Команда мера Києва Віталія Кличка, на переконання лідера партії Рідна країна Миколи Томенка, складається з посадовців, керівників комунальних підприємств і забудовників та напередодні місцевих виборів нахабно використовує адмінресурс. 

Про це KV стало відомо з заяви Миколи Томенка в Фейсбук.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Команда Кличка, яка складається з посадовців, керівників комунальних підприємств і забудовників, сьогодні нахабно використовують адмінресурс. Все місто завішане білбордами і закидане газетами “УДАРу”, де голова Київської міськдержадміністрації (КМДА) Кличко, директор “Генплану” Сергій Броневицький, директорка департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, заступниця голови КМДА з самоврядних повноважень Марина Хонда, начальник управління цивільного захисту КМДА Роман Ткачук, бездипломний екс-заступник Кличка Володимир Бондаренко, керівник столичного метрополітену Віктор Брагінський та заступник голови КМДА Валентин Мондриївський вирішили поєднати свою роботу з партійною пропагандою. Вони проводять прес-конференції, розповідають що вони не зробили за 5 років і що зроблять найближчим часом. Це прямо порушує законодавство. Ну і звичайно, тільки наївні люди повірять, що газета, яку роздають на кожному кроці сотні людей по місту, має наклад лише 100 тисяч, – написав Микола Томенко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

За словами Томенка, якби команда Кличка хотіла вести чесну в правовому сенсі кампанію, то мала б піти у відпустку на час агітації. 

Зараз вони використовують службові приміщення, службовий транспорт, комунальні медіа за кошти киян й ведуть агітацію в умовах карантину в той час, коли опоненти позбавлені такої можливості через обмеження. В умовах пандемії Кличко продовжує витрачати бюджетні кошти не на захист життя киян, а на власний піар. Частину перекидок з важливих статей на різні сквери і фонтани вдалось зупинити. Але не всі. Сьогодні ми бачимо як десятки мільйоні киян без тендерів і громадських слухань екстрено витрачаються на виборчі проекти. А реальні результати цього швидко ми побачимо вже після першої зими. Іншим передвиборчим проектом за наші гроші є 150 прорекламованих спортивних майданчиків з табличкою подякувати за них чомусь не платникам податків, а Кличку. Все б нічого, але ці майданчики не підходять для щоденних занять спортом, вони для тих, хто професійно займається силовими видами спорту, а для дітей вони взагалі небезпечні”, – відмітив Микола Томенко.

“УДАР” на чолі з Кличком напередодні виборів зловживає адмінресурсом, – Микола Томенко

Він вважає, що через стурбованість людей ситуацією з COVID-19, що активно підігріває мер Києва Віталій Кличко, який щоденно на брифінгу говорить про не позитивну динаміку захворювання, кандидатам в мери тепер не потрібно купувати навіть гречку за 20 гривень – тепер досить маски за 2. 

“Це реальний приклад із життя. У поштових скриньках жителів столиці тепер стирчать не газети, а маски. Подешевшали українці у наших шановних політиків. Отже, як бачимо, чинна міська влада продовжує, як і роками до цього, активно використовувати адмінресурс, а також знаходить нові можливості для піару, пов’язані з епідемією та карантином. Проте я вірю, що зовсім скоро все зміниться і ми разом збудуємо країну успішних, не наляканих людей, яких за маску чи антисептик не купиш”, – підсумував Микола Томенко.


Читайте: Попри обіцянки Кличка, кияни досі вимушені користуватися забрудненою водою, – Томенко


Фото: KV

КиевVласть

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Banner
QlU7mDx4