“Укрпошта” випустила нову марку «русскій воєнний флот – до дна!»

"Укрпошта" випустила нову марку «русскій воєнний флот – до дна!»

Сьогодні, 8 травня, “Укрпошта” офіційно вводить в обіг поштову марку «русскій воєнний флот – до дна!», випуск якої здійснено за підтримки ВМС ЗСУ. Нова марка є третьою в легендарній серії поштових марок воєнного часу «русскій воєнний корабль … !», і символізує очищення Чорного моря від російських кораблів.

Про це КВ стало відомо з пресрелізу “Укрпошти”.

 «Ми всі пам’ятаємо, як на наступний день після введення в обіг марки ««русскій воєнний корабль, іді…!», ЗСУ забезпечили відправку ворожого крейсеру «Москва» у заданому напрямку.  Сподіваємось, що і марка ««русскій воєнний флот – до дна!» стане «пророчою» і врешті решт весь російський флот опиниться на дні, де йому і місце, а наше Чорне море очиститься від російської навали. Зараз на марці зображені знищені російські кораблі, які стали найбільшим збитком для ворожого флоту», – йдеться у повідомленні.

 Нова марка від Укрпошти «русскій воєнний флот – до дна!» містить зображення кораблів, які є найбільш вагомою втратою ворога за два роки повномасштабного вторгнення. Всі вони були потоплені, пошкоджені та виведені з ладу завдяки силам безпеки та оборони України. Зображений під прицілом ворожий сторожовий крейсер «Адмірал Макаров» поки що залишається неушкодженим. Але саме він може стати наступною ціллю, адже метою українських оборонців є повна відсутність військових кораблів рф в Азово-Чорноморському регіоні.

 Тираж марки – 1 млн примірників. Номінал марки – F (відповідає тарифу на пересилання внутрішніх реєстрованих листів без оголошеної цінності (рекомендованих) масою до 50 грамів і поштових карток, еквівалент  – 30 грн. Кількість марок в аркуші – 4. Художником марки став Віктор Грудаков. На поштовому випуску також використано шрифт UAF Sans Дмитра Растворцева, розроблений спеціально для ЗСУ.

 Одночасно з випуском нової марки 8 травня Укрпошта відкриває продаж благодійної презентаційної рамки  «русскій воєнний … !», яка  містить усі три поштові марки цієї серії з відбитками штемпелів «Перший день!»: «русскій воєнний корабль, іді … !», «русскій воєнний корабль, … всьо!» та «русскій воєнний флот – до дна!».

Тираж рамки – 1000 примірників, вартість – 1500 грн, 1000 грн з яких будуть спрямовані Укрпоштою на закриття збору на машину механізованого розмінування для ДСНС України.

Читайте: “Укрпошта” презентувала нову марку, присвячену очищенню Чорного моря від окупантів (фото)

Фото: Укрпошта

КиївВлада

Геннадій Олійников

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4