“Укрпошта” змонтує бездротову мережу на Бориспільщині

АТ “Укрпошта” має намір обладнати систему бездротової мережі у Бориспільському районі на території Пристоличної територіальної громади. Основним призначенням системи є забезпечення якісним безперебійним бездротовим інтернетом приладів та застосунків, що знаходяться в приміщеннях “Логістичний термінал Київ-лівобережний”. На роботи виділено 750 тис. гривень, мережа має запрацювати до кінця року.

Про це, як передає KВ, йдеться в оголошенні у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з оголошенням, 8 квітня заплановано проведення тендеру з визначення виконавця робіт по влаштуванню системи бездротової мережі з монтажем у Пристоличній територіальній громаді “в межах автомобільної дороги Р-03 Північно-східний обхід Києва на 13+514 км праворуч”.

В тендерній документації зазначено, що основним призначенням системи є забезпечення якісним безперебійним бездротовим доступом до локальної мережі стаціонарних та мобільних пристроїв (терміналів збору даних, сканерів тощо), що знаходяться в приміщеннях “Логістичний термінал Київ-лівобережний” АТ “Укрпошта”.

Очікувана вартість закупівель становить  750 тис. гривень, строк виконанні робіт – до 31 грудня 2024 року. Наразі триває подача пропозицій на тендер.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відео KВ:


Нагадаємо, “Укрпошта” завершила встановлення автоматизованих сортувальних ліній на логістичному терміналі “Київ-Правий”. Нове обладнання для ліній сортування міжнародних, дрібних та великих відправлень на цьому терміналі дозволяє обробку 18 тисяч посилок на годину та близько 400 тисяч відправлень на добу. 

Читайте: “Укрпошта” готується до закупівлі футболок унісекс на понад 9 млн гривень

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4