Унаслідок нічного удару по депо та відділенню “Нової пошти” в Одесі знищено 904 посилки на 3 млн гривень

Удар по Одесі 1 травня

Увечері 1 травня під час атаки на Одесу армія рф поцілила по сортувальному депо та відділенню “Нової пошти”. Знищено 904 посилки на 3 млн гривень, власникам відправлень обіцяють компенсувати збитки.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленні компанії “Нова пошта”.

“1 травня увечері в Одесі внаслідок атаки росії знищено сортувальне депо та відділення Нової пошти. Усі працівники Нової пошти живі та не постраждали…Посилки, які знаходились в депо і у відділенні, та були знищені внаслідок влучання, – компанія відшкодує згідно з оціночною вартістю”, – повідомили в дописі.

У компанії зазначили, що внаслідок удару було знищено 904 відправлення вартістю 3 млн гривень.

“Рашистською ракетою було знищено не тільки наше депо та відділення, а і 15.5 тонн ваших замовлень з інтернет-магазинів з одягом, технікою, дитячими іграшками, смаколиками для тварин, ліками, посилками з турботою про рідних тощо“, – зауважили поштовики.

Згідно з повідомленням ДСНС, унаслідок російської ракетної атаки по Одесі 1 травня була пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення пошти. На місці спалахнула масштабна пожежа, яку ліквідували вогнеборці. 

У місті постраждало 14 людей, одного чоловіка госпіталізовано у стані середньої ступеню важкості в лікарню. Всім іншим допомога надана на місці. 

Нагадаємо,  29 квітня російська армія вчергове обстріляла Одесу. Росіяни вдарили балістичною ракетою, попередньо, з касетним боєприпасом по одній із найпопулярніших серед одеситів та гостей міста локації, де люди гуляли з дітьми, собаками, займалися спортом.

Читайте: В Одесі кількість загиблих від ракетного удару зросла до шести людей

Як інформувала КВ, увечері 30 квітня ворог також атакував Одесу балістичними ракетами. Внаслідок російського удару загинуло троє людей, ще троє поранені. 

Читайте: В Одесі внаслідок російського удару балістикою загинуло троє людей

Додамо, це не перший удар ворога по будівлях компанії “Нова пошта”. Так, 21 жовтня 2023 року, ворог завдав ракетного удару з ЗРК С-300 по терміналу компанії у смт Коротич на Харківщині. Внаслідок удару загинули 6 людей,16 отримали поранення. Будівля терміналу зруйнована, рятувальники ліквідували пожежу на площі 300 кв метрів.

Читайте: В результаті удару по терміналу “Нової пошти” на Харківщині загинули 6 людей, 16 поранених 

Фото: “Нова пошта”, ДСНС

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4