В “Інтергал-Буд” розповіли про перший досвід іпотеки на комерційну нерухомість

В “Інтергал-Буд” розповіли про перший досвід іпотеки на комерційну нерухомість

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” у співпраці з АТ Банк “Львів” уклала першу іпотечну угоду на придбання комерційної нерухомості. Мова йде про приміщення у столичному ЖК “Паркові Озера” площею 176,7 кв.м.

Про це КВ стало відомо з публікації пресслужби компанії “Інтергал-Буд”.

Так, сума угоди склала 14,4 мільйонів гривень. Умови кредитування є гнучкими, а сам забудовник пропонує підприємцям комерційну нерухомість під будь-яку потребу у різних  куточках країни: у Києві, Львові та Чернівцях. Кредит може бути наданий у гривні, доларі, або євро навіть без авансового внеску. 

Компанія «Інтергал-Буд» прагне масштабувати отриманий досвід. “Використання зручних та вигідних кредитних інструментів для придбання нерухомості – важлива передумова ефективного розвитку ринку. І якщо в секторі житлових квадратних метрів такі можливості є, то в комерції пропозиція дуже обмежена. Саме тому наша співпраця з Банком “Львів” – така важлива. Вона дає можливість бізнесу придбати якісні комерційні площі у найбільш зручний спосіб”, — коментує комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська. 

Надання кредитів для придбання комерції є можливим завдяки співпраці Банку “Львів” з Американською корпорацією з фінансування розвитку (DFC). Нерухомість під бізнес можна придбати як на первинному, так і на вторинному ринку нерухомості. 

“Друкарня, виробництво металевих конструкцій або навіть невеличка кав’ярня на декілька столиків – ми знайдемо ефективне індивідуальне рішення під будь-який проєкт”, — коментують у банку.  

Як раніше писала КВ, компанія “Інтергал-Буд” повідомила, що АТ “СКАЙ БАНК” видав першу пільгову позику на споруджуване житло в комплексі “Озерний гай Гатне”. Це перша угода на незавершене будівництво в цьому проєкті, яку фінансував банк. Компанія лише у квітні акредитувала два будинки даногоцього ЖК до вибору позичальниками в рамках пільгової іпотеки “єОселя”. 

Читайте: “Скай Банк” оформив першу позику на первинне житло в ЖК “Озерний гай Гатне”

Фото: Інтергал-Буд

КиївВлада

Анастасія Олійник

 

Теги: інтергал-буд, новини компаній, комерційна нерухомість, іпотека, ат банк львів, паркові озера, кредит

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
09:00 Головне управління Нацполіції Києва розслідує факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при проведенні капітальних ремонтів мереж вуличного освітлення на 13 вулицях в…
Banner
QlU7mDx4