В ремонт ТЕЦ-6 Києва вкладуть ще 24, 2 млн гривень

В ремонт ТЕЦ-6 Києва вкладуть ще 24, 2 млн гривень

КП “Київтеплоенерго” продовжує ремонтні роботи на ТЕЦ-6 по вул. Пухівська, 1А. Наразі у планах ремонт виробничих приміщень та обладнання знесолюючих установок станції, також мають відновити ресурс працездатності систем керування обладнанням. Загалом на роботи виділено 24, 2 млн гривень, провести їх мають до кінця цього року. 

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro. 

Зокрема, на аукціоні 1 жовтня Комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) “Київтеплоенерго” має намір визначити виконавця робіт з ремонту приміщень складу рідких реагентів в будівлі об’єднано-допоміжного корпусу хімводоочистки (ОДК ХВО). Мета робіт – забезпечення надійної експлуатації будівель та приведення у відповідність до сучасних вимог технічного стану виробничих приміщень.

Очікувана вартість закупівлі складає 2 млн 516 тис. 543 гривень. Кінцевий термін надання послуг – 31 грудня 2024 року включно. 

На ще одному аукціоні  1 жовтня КП “Київтеплоенерго” планує знайти підрядника з ремонту обладнання знесолюючих водопідготовчих установок. Як зазначено в тендерній документації, мета робіт – підтримання в працездатному стані обладнання зворотного осмосу ТЕЦ-6, що використовується для знесолення додаткової води та безперебійного компенсування технологічних втрат теплоносія теплових схем енергоблоків №1,2.  

Очікувана вартість закупівлі – 14 млн 056 тис. 668 гривень, закінчити роботи мають до 20 грудня 2024 року.

На аукціоні 7 жовтня мають знайти надавача послуг з відновлення ресурсу працездатності систем керування та кабельних зв’язків обладнання станції. 

У тендерній документації зазначено, що роботи плануються задля забезпечення надійної роботи систем керування енергетичного обладнанням ТЕЦ-6, постійного контролювання технології виробництва, заміни фізично зношених первинних давачів, відновлення пошкоджених кабельних зв’язків живлення та технологічних захистів і автоматики.

Очікувана вартість закупівлі – 7 млн 700 тис. 776 гривень, відновити систему мають до 20 грудня 2024 року.

Загалом на роботи виділено 24 млн 273 тис. 987 гривень.

Довідково: Київська ТЕЦ-6 — найпотужніша станом на 2012 рік теплоелектроцентраль України. Розташована в урочищі Колпито на північно-східній околиці Києва у Деснянському районі. Станція забезпечує централізоване теплопостачання промислових підприємств, житлових і адміністративних будинків Дарницького, Дніпровського, Подільського, Деснянського та Оболонського районів столиці.

Що закупила місцева влада Києва та державні установи 16-22  вересня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо,“Київтеплоенерго” також проведе роботи з відновлення ресурсу працездатності установок теплообміну із заміною трубних систем теплообмінних апаратів на ТЕЦ-6.  Відремонтувати теплообмінні установки мають до грудня цього року, на що виділено понад 1 млн гривень. Крім того, готується реконструкція хімічного цеху, роботи обійдуться у понад пів мільйона гривень. Відновлення ресурсу працездатності теплосилового обладнання коштуватиме 1,4 млн гривень.

Читайте: ТЕЦ-6 Києва відновлять ресурс працездатності

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4