В “Укрпошті” презентували нову марку “Зброя перемоги. Світ з Україною”

В “Укрпошті” презентували нову марку “Зброя перемоги. Світ з Україною”

29 вересня “Укрпошта” вводить в обіг поштовий блок “Зброя Перемоги. Світ з Україною”, який продовжує випуск “Зброя Перемоги” 2022 року. Поштовий блок включає марки з найкращими зразками іноземної зброї, що була надана країнами–учасницями міжнародної коаліції на підтримку України. Спецпогашення пройдуть 29 вересня в Києві та регіонах України. Це благодійний поштовий блок, гроші з якого будуть йти на купівлю дронів.

Про це KВ стало відомо з пресрелізу “Укрпошти”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зазначається, що з початку повномасштабної війни Україна отримала різноманітне озброєння від країн-союзників: важку артилерію, гранатомети, міномети, танки, реактивні системи залпового вогню, системи ППО тощо.

На нових поштових марках зображені: основні бойові танки Challenger 2 (Велика Британія) та Leopard 2 (Німеччина); зенітно-ракетний комплекс Patriot (США); самохідна артилерійська установка CAESAR (Франція); бойова машина піхоті M2 Bradley (США).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Випуск створено за сприяння Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних Сил України, а також посольств США, Великої Британії, Німеччини та Франції в Україні.

Возможно, это изображение текст

Автори випуску — художники-графіки Сергій та Олександр Харуки.

Тираж поштового блоку — 160 тис.примірників. Номінал кожної марки – 23 грн (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України) + 2,00 грн (додатковий номінал, призначений для відрахування на благодійні цілі). Його вартість становить 150 грн, з яких 12 грн — донат.

Також до поштового блоку випущено конверт “Перший день”, немаркований художній конверт та картку.

Читайте: “Укрпошта” ввела в обіг благодійну поштову марку до Дня пам’яті загиблих захисників України

Фото: Ігоря Смілянського

КиївВлада

Автор:
Оксана Олійникова
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4