Васильків закупить зенітно-пошукові прожектори

Прожектори називають "ловці шахедів"

Васильків на Київщині планує закупити 8 комплектів зенітно-пошукових прожекторів ЗПР-45. Виконавчий комітет Васильківської міської ради оголосив тендер з визначення постачальника, на закупівлю виділили понад 196 тис. гривень з місцевого бюджету.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошенні у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, на аукціоні 22 квітня має визначитись постачальник зенітно-пошукових світлодіодних прожекторів ЗПР-45.

Очікувана вартість закупівлі 196 тис. 773 гривень, джерело фінансування – кошти місцевого бюджету. Виконавчий комітет Васильківської міської ради планує отримати прожектори до 10 травня 2024 року.

Зазначимо, зенітно-пошуковий прожектор світлодіодний ЗПР-45 призначений для виявлення та світлового супроводу об’єктів на дистанціях до 2 тис. метрів, його використовують у боротьбі проти “шахедів”.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:


Нагадаємо, на Київщині Чабанівська селищна рада планує закупити 3 дрони типу DJI Mavic 3T та один Mavic 3 PRO FMC. На закупівлю громада виділила понад 921 тис. гривень, наразі триває подання пропозицій на тендер.

Читайте: У Василькові збудують три нові шкільні укриття

Фото: Генштаб ЗСУ 

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
Поштова площа під загрозою провалу: закриття метро, потенційна загибель людей і Шевченківська церква
22:26 Громада та експерти наполягають на терміновому обстеженні  стану грунтів поруч із станцією метро “Поштова площа”, тимчасовому закритті самої площі для відвідування та проведення…
Гроші у прірву: Нацполіція розслідує “бюджетні розпили” при інвентаризації столичних земель
09:00 Слідчі Нацполіції вважають, що процес інвентаризації земель Києва в останні роки носить всі ознаки злочину по заволодінню бюджетними коштами шляхом зловживання службовими особами…
QlU7mDx4