Внаслідок ракетного удару повністю зруйновано Трипільську ТЕС – голова наглядової ради “Центренерго”

Внаслідок ракетного удару повністю зруйновано Трипільську ТЕС - голова наглядової ради “Центренерго”

У ніч на четвер, 11 квітня 2024 року, російські терористи завдали масованого ракетного удару по території України. Ціллю окупантів стали об’єкти енергетичної інфраструктури у п’ти областях. На Київщини  внаслідок ракетної атаки повністю зрунована Трипільська ТЕС.

Про це КВ стало відомо з повідомлення інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна” з посиланням на коментар голови наглядової ради ПАТ “Центренерго” Андрія Готи.

Як повідомляється, унаслідок масованої ракетної атаки в ніч на четвер, 11 квітня, війська РФ повністю зруйнували Трипільську ТЕС в Київській області.

“Усі працівники, які були на зміні під час обстрілів, живі”, – повідомив голова наглядової ради ПАТ “Центренерго” Андрій Гота.

Унаслідок влучень сталася масштабна пожежа в турбінному цеху. Наразі на підприємстві тривають роботи з локалізації вогню.

Зазначається, що наразі ПАТ “Центренерго” втратило 100% генерації.

Раніше KВ повідомляла, що мер міста Українка на Київщині закликав мешканців громади закрити вікна в оселях щоб не дихати шкідливими продуктами горіння. Також він закликав жителів зробити запаси води та зарядити всі пристрої.

У ніч на 11 квітня армія рф атакувала енергетичну інфраструктуру в Київській, Харківській, Запорізькій та Львівській областях. На Київщині внаслідок атаки виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури, станом на 09:00 ранку інформація про загиблих та постраждалих відсутня.

Читайте: Вночі армія рф атакувала об’єкти критичної інфраструктури на Київщині та у низці областей

Фото: скріншот відео

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Banner
QlU7mDx4