Внаслідок ворожої атаки на Київщині пошкоджені 19 приватних будинків та дитячий садок, – Руслан Кравченко

Внаслідок ворожої атаки на Київщині пошкоджені 19 приватних будинків та дитячий садок, - Руслан Кравченко

Київщина продовжує ліквідовувати наслідки ракетної атаки росіян. Начальник Київської обласної військової адмінстрації (КОВА) Руслан Кравченко повідомив уточнені дані щодо наслідків ворожої атаки. 

Про це КВ стало відомо з допису начальника КОВА Руслана Кравченка на сторінці в соцмережі Facebook.

Як повідомив начальник КОВА, внаслідок атаки рашистів на Київщині постраждало 2 людей. Потерпілих – жінку та чоловіка з численними пораненнями кінцівок та осколковими пораненнями доставили до лікарні. Жінку прооперовано, вона перебуває в реанімаційному відділенні. Чоловік лікується у травматологічному відділенні. Їм надається вся необхідна медична допомога.

Руслан Кравченко також повідомив, що станом на 18:00 збільшилася кількість пошкоджених об’єктів. У двох районах області було пошкоджено 19 приватних будинків. Один з будинків знищено вщент. Крім того, пошкоджено низку квартир в одному багатоквартирному будинку. В усіх житлових об’єктах вибиті вікна, посічені двері, пошкоджені дахи та стіни.

Крім того, уламками пошкоджено один дитячий садок – вибиті вікна та двері, а також 7 автівок, декілька нежитлових будівель, лінії електропередач. 

Начальник КОВА зазначив, що енергетики вже повернули світло усім споживачам, де через нічну атаку була відсутня електроенергія.

Раніше КВ повідомляла, що на Броварщині внаслідок ранкової ракетної атаки та загоряння об’єкта цивільної інфраструктури постраждало двоє мешканців. Жінку 1962 року народження госпіталізували до місцевої лікарні у важкому стані, а чоловік, 1990 року народження, одержав поранення середньої тяжкості. Постраждалим надається необхідна медична допомога.

Нагадаємо, у середу, 8 травня, російські війська обстріляли Салтівський район у Харкові. Удар прийшовся по стадіону поблизу школи, постраждали сім людей, серед них чотири дитини.

Читайте: У Харкові семеро постраждалих унаслідок обстрілу стадіону, четверо з них – діти

Фото: https://t.me/Igor_Sapozhko/6322

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4