Вишневе за 25,7 млн гривень реконструює дві міські котельні

Вишневе за 25,7 млн гривень реконструює дві міські котельні

У Вишневому планують провести реконструкцію котельні, розташовані на вул. Чорновола, 1 та на вул. Київська, 11. У відновлення двох міських тепловузлів готові вкласти понад  25, 7 млн гривень, ремонт мають провести до кінця цього року.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зокрема, комунальне підприємство “Вишнівськтеплоенерго” Вишневої міської ради Бучанського району Київської області на аукціоні 14 жовтня має намір визначити підрядника з проведення реконструкції котельні №2 з заміною насосного обладнання за адресою: вул. Чорновола, 1 в м. Вишневе.

Як зазначено у тендерній документації, до обсягу робіт входить: встановлення двох нових мережних насосів системи теплопостачання котельні №2, разом з насосами передбачається встановлення необхідної запірної  та  захисної  арматури,  КВПіА,  улаштування  нових  фундаментів  під  насоси,  розробка нового електричного підключення даних насосів та щита керування насосами.

За роботи готові сплатити 8 млн 920 тис. 038 гривень.

На ще одному аукціоні, який також відбудеться 14 жовтня, планують знайти виконавця робіт з реконструкції котельні №1 з заміною насосного обладнання за адресою: вул. Київська, 11 у Вишневому.

Технічне завдання тотожне планам робіт на попередньому об’єкті. Втім у тендерній документації зазначено, що мають встановити нові насоси e.pump.200DDHS550 – 2шт, розрахункова максимальна об’ємна витрата теплоносія одним насосом складає – 800 м3/год, напір насоса – 100 м.вд.ст.

Очікувана вартість закупівлі – 16 млн 851 тис. 313 гривень.

Зазначається, що роботи проводяться для  підвищення надійності постачання теплової енергії для споживачів. Загалом покращення теплопостачання двома котельнями обійдеться громаді у 25 млн 771 тис. 351 гривню, реконструкцію мають закінчити до 31 грудня 2024 року. 

Що закупила місцева влада Києва та державні установи  23-28 вересня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо, у Вишневому готуються до вироблення теплової енергії газопоршневою машиною в котельні на вул. Київська, 11. Наразі визначено підрядника зі встановлення вузла обліку тепла, згенерованого когенераційною установкою. Роботи обійдуться у 760 тис. гривень, розмістити обладнання мають до першої декади жовтня цього року.

Читайте: Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою

Фото: ілюстративне, відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4