Згурівка витратила 1,7 млн гривень на придбання 12 квадрокоптерів для ЗСУ

Згурівка витратила 1,7 млн гривень на придбання 12 квадрокоптерів для ЗСУ

З початку року по травень Згурівська громада придбала 12 квадрокоптерів. Для закриття потреб військових селищна рада уклала сім договорів на загальну в 1,7 млн гривень із п’ятьма постачальниками. 

Про це, як передає КВ, вдалося дізнатися з аналізу та моніторингу закупівель Згурівської селищної ради на майданчику державних публічних закупівель Prozorro.

Зокрема, четвертого січня та 16 лютого громада уклала, відповідно, два договори із ТОВ “Груп Інтрейд” на загальну суму 361,6 тис. гривень. ТОВ “Груп Інтрейд” зареєстровано в 2017 році в Дніпрі. Власник і директор – Еміль Ісмаілов. 

Перший договір на 166,6 тис. гривень стосувався придбання двох квадрокоптерів DJI Mavic 3 (один – 83,3 тис. гривень), які громада мала одержати до 31 січня. Другий договір – на 195 тис. гривень щодо одного квадрокоптера DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal), який постачальник мав передати до 29 лютого. 

Крім того, 1 березня з ТОВ “Квадро.Юа” уклали договір на придбання за фактично 389 тис. гривень двох DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal). За один “мавік” громада сплатила 194,4 тис. гривень і мала одержати їх до 20 березня. Про ТОВ “Квадро.ЮА” відомо, що воно зареєстроване в 2019 році в Києві. Власник і директор – Орест Олійник. 

Три договори 3 квітня громада уклала ще із двома постачальниками. Два із них на загальну суму майже 221 тис. гривень із ТОВ “М-АГРО”. Про ТОВ “М-АГРО” відомо, що компанія була створена у 2015 році у Києві зі статутним капіталом  у розмірі 250 тис. гривень. Належить ТОВ, яка займається в основному оптовою торгівлею побутовими електротоварами й електронною апаратурою побутового призначення, Олександру Ромашко. 

Перший договір на 148 тис. гривень стосувався придбання до 30 квітня в ТОВ двох квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro (RC). За один такий “мавік” громада виклала з бюджету 74 тис. гривень. Ще один договір на фактично 73 тис. гривень стосувався вже купівлі одного квадрокоптера, який мали поставити до 30 квітня. 

І третій фактично 384 тис. гривень з ТОВ “Екодрон”, яке зареєстровано у 2023 році в Одесі. Власник та директор – Ауріка Довгалюк. У ТОВки громада придбала два квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal), де один коштував майже 192 тис. гривень. Їх Згурівка мала одержати до 15 травня. 

Наступного дня селищна рада уклала ще один договір. Його вона підписала із ТОВ “Вінер Прайм”, у якого замовила два квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise із розрахунком одержати до 30 квітня. один такий у ТОВ коштував майже 195 тис. гривень.
ТОВ “Вінер Прайм” зареєстровано в 2018 році в Кривому Розі зі статутним капіталом у розмірі 100 тис. гривень. Належить компанія, яка займається оптовою торгівлею електронним і телекомунікаційним устаткованням, Юлії Кізюновій. 

Нагадаємо, що Пристолична Буча за перші 5 місяців 2024 року закупило для потреб наших захисників 160 квадрокоптерів на загальну суму більше 13 мільйонів гривень.

Читайте: Золочівська громада витратила на 24 дрони для ЗСУ більше двох мільйонів гривень

Фото: колаж КВ

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Кагарлик
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Кагарлик
09:00 Протягом липня 2024 року у Кагарлику через публічні замовлення було укладено договорів на 10,5 млн гривень. Майже на половину цих грошей міський відділ…
Справи на мільярд: столичні правоохоронці всерйоз взялися за підрядника реконструкції Шулявського шляхопроводу
Справи на мільярд: столичні правоохоронці всерйоз взялися за підрядника реконструкції Шулявського шляхопроводу
09:00 Нацполіція розслідує чергову справу щодо можливих розкрадань бюджетних коштів при реконструкції Шулявського шляхопроводу. Правоохоронці попередньо встановили, що підрядник – ТОВ “Північно-український будівельний альянс”…
Реставрація замість забудови: столичні суди відновили охоронний статус броварні Шульца
Реставрація замість забудови: столичні суди відновили охоронний статус броварні Шульца
09:00 Суди фактично поставили крапку у справі щодо збереження будівель броварні Шульца XIX століття (просп. Голосіївський, 8) – нещодавно служителі Феміди відновили памяткоохоронний статус…
Banner
QlU7mDx4