Жертвами негоди в Україні стали вже дванадцятеро людей, – МВС

Жертвами негоди в Україні стали вже дванадцятеро людей, - МВС

За даними Міністерства внутрішніх справ (МВС), станом на першу половину дня 29 листопада через негоду в Україні загинуло 12 осіб; 23 людини – постраждали (у тому числі двоє дітей). Залишається без електрики 21 населений пункт в одинадцяти областях. 

Про це KВ дізналася з повідомлення міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Міністр повідомляє, що підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та поліції продовжують працювати в посиленому режимі, хо наразі на території держави надто ускладнених погодних умов немає. Але зранку 29 листопада ще були знеструмлені 521 населений пункт у 11 областях.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Через негоду, на жаль, загинуло 12 осіб. 23 особи постраждало, серед них – 2 дитини. (…) Надано допомогу понад 4 тисячам громадян, з них 226 – діти”, – сказано в дописі Клименка.

Він також подав статистику рятувальної операції: від 26 листопада підрозділи ДСНС відбуксирували близько 2 тисяч транспортних засобів, зокрема 31 пасажирський автобус та 33 автомобілі швидкої медичної допомоги. На даний час проїзд на дорогах загального користування забезпечено. Але перекрито рух для всіх категорій транспорту на автодорозі Миколаївської області Т -15-10 “Арбузинка – Нова Одеса”.

Тривають роботи з очищення ділянок автодоріг М-16 у Одеській області, автодоріг М-13, Р-75, Т-15-04, Т-15-06, Т-15-10 у Миколаївській області та М-13 у Кіровоградській області.

Як інформувала KВ, станом на ранок 28 листопада було відомо про десятьох загиблих через негоду (на Одещині, Харківщині, Миколаївщині та у Києві). Постраждалих, у тому числі дітей, налічували, як і сьогодні, 23 людини. Були знеструмлені 411 населених пунктів у 11 областях. 

Читайте: Через негоду в Україні загинули 10 людей, – міністр Клименко

Фото: МВС

КиївВлада

Автор:
Олексій Ігнатьєв
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4