Фукс показав документи, які підтверджують, що він не є громадянином РФ (фото)

Фукс показав документи, які підтверджують, що він не є громадянином РФ (фото)

Бізнесмен і меценат Павло Фукс, проти якого 18 червня Рада нацбезпеки та оборони України ввела санкції, показав в мережі документи, згідно з якими він позбувся громадянства Росії кілька років тому. Він зазначив, що він має у своєму розпорядженні всі необхідні документи, які підтверджують, що в РФ він бізнес не веде і податки в казну країни-окупанта не платить.

Про це KV стало відомо з повідомлення ASPI news.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Пост був опублікований в його Телеграм-каналі в цей четвер, 24 червня. За його словами, його адвокати робили запити в російські інстанції та змогли зібрати потрібні документи.

“Вчора мої адвокати отримали виписки міграційної та податкової служб РФ, які підтверджують, що, дотримуючись усіх процедур, я вийшов з громадянства РФ. У Російській Федерації бізнес не веду, податки не плачу. На скріншотах нижче – інформація про недійсні, тобто анульовані паспорти. Такий паспорт може бути зданий і утилізований або не зданий (часто з логістичних причин) і зазначені в розшуку – обидва варіанти, як показано на скріншоті, означають, що документ недійсний”, – пише меценат.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Він повідомив, щоб вийти з громадянства РФ, потрібно пройти складну процедуру. Свій паспорт громадянина РФ Фукс віддав в консульський відділ посольства РФ в Україні ще в 2017 році.

“Тепер цитую виписку з Федеральної податкової служби РФ:” у Реєстрі платників податків РФ немає відомостей про присвоєння ІПН, що означає, що Фукс п.я. не є платником податків в РФ. У реєстрі індивідуальних підприємців РФ є запис, що Фукс п.я. є громадянином України, а також запис про те, що припинив свою діяльність як індивідуальний підприємець на території РФ. Громадянин України Павло Якович Фукс не зазначений в Реєстрі платників податків РФ”, – пише Фукс.

До слова, варто нагадати, що в Харкові міськадміністрація взяла на себе зобов’язання відновити інфраструктуру футбольного клубу “Металіст”. Відомо, що наразі об’єкти знаходяться в стані, що підлягає реконструкції та ремонту. Фукс, своєю чергою, заявив, що готовий внести свій внесок у розвиток ФК.

Читайте: Украина ввела санкции против Фирташа и Фукса

Фото: ASPI news

КиевVласть

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4