Митна собака Харді знайшла тютюн для кальяну у посилках (фото)

Митна собака Харді знайшла тютюн для кальяну у посилках (фото)

Службова собака Київської митниці бельгійська вівчарка Харді, серед численних коробок та пакунків, спрацювала на два міжнародні поштові відправлення, які прямували з Києва до Канади. У них знаходилися 64 коробочки з тютюном для кальянів, до того ж з різноманітними смаками.

Про це, як передає KВ, повідомила пресслужба Київської митниці.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“У двох міжнародних посилках загалом знаходилося 64 чорних пластикових коробочки з тютюном для кальянів – чорною маслянистою речовиною з різноманітними смаками: Wildberry, Melon sorbet, Mango bloom, Pineapple, Northern Berries тощо”, – йдеться в повідомленні пресслужби.

Київська митниця нагадує, що українським законодавством заборонено переміщення тютюнових виробів у міжнародних поштових відправленнях.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Оскільки ця заборона поширюється і на тютюн для кальянів, виявлені товари вилучено за протоколами про порушення митних правил. Для допитливих нагадуємо, що це вже далеко не перші напрацювання кінологічної команди у складі непосидючої бельгійської вівчарки Харді та кінологині Тетяни”, – наголосили у Київській митниці.

У їхньому доробку є також припинення спроб незаконного пересилання у міжнародному відправленні з США електронних сигарет зі смолою канабісу, 2-х кг бурштину різних фракцій у вінілових програвачах в посилках до Канади, 15-сантиметрової брили бурштину у посилці до Кувейту, льодяників з психотропами у посилці з Великобританії та багато інших.

Нагадаємо, митна вівчарка найшла 15-ти сантиметровий камінчик бурштину у пошті.

330-грамову брилу бурштину кінологічна команда Київської митниці у складі інспекторки-кінологині Тетяни та бельгійської вівчарки Харді виявила у міжнародній посилці. Відправлення, на яке спрацював службовий собака,  прямувало з Рівного до однієї з країн Перської затоки – Кувейту.

Читайте: Митна вівчарка найшла 15-ти сантиметровий камінчик бурштину у пошті (фото)


Фото: Київська митниця 

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4