Наші бізнес-центри пропонують сучасну якісну архітектуру та технічні рішення, що і приваблює орендарів, – комерційна директорка “Інтергал-Буд” Лаєвська

Наші бізнес-центри пропонують сучасну якісну архітектуру та технічні рішення, що і приваблює орендарів, - комерційна директорка "Інтергал-Буд" Лаєвська

Сучасні тренди містобудування задають вимоги до новітніх бізнес-центрів. Девелопери приваблюють орендарів завдяки архітектурним та технічним рішенням, рішенням з безпеки, підземними паркінгами, укриттями. Високий попит забезпечують наявні в БЦ установи: дипломатичні місії, іноземні компанії та IT-сектор.

[ на правах реклами ]

Про це, як дізналася КВ, розповіла комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

“Наш бізнес-центр “М8” ми вже наповнили на 80%. Бізнес-центр пропонує сучасну якісну архітектуру та технічні рішення, що й приваблює багатьох орендарів. Серед орендарів – посольство, кілька іноземних компаній. Високий попит до нього стимулює ще й те, що, крім того, що локація відносно безпечна, у нас у ньому великий підземний паркінг, де облаштоване укриття”, – розповіла Лаєвська. 

Також вона додала, що компанія має бізнес-центр, що розташований на вул. Ковпака, 29, повністю орендує “ПриватБанк”, та ще один бізнес-центр повністю займає орендар на пров. Лабораторний.

“У БЦ на вул.Спаській у жовтні вже заїдуть перші орендарі. На першому поверсі буде відділення банку, на другому та частково третьому буде спорткомплекс, ми вже зробили дизайн-проєкт. На третьому та четвертому поверсі у нас розміститься одна дуже класна дипломатична місія, назву якої до підписання договору не можу озвучувати. Для приміщень на верхніх поверхах ведемо переговори з IT-компанією. Потенційно для 45-50% цього бізнес-центру є попередні договори. Плюс ми прораховуємо можливість запуску власного коворкінгу у ньому”, – зауважила комерційна директорка “Інтергал-Буд”. 

Довідка КВ:  “Інтергал-Буд” володіє та керує майже 800 тис. кв.м різних об’єктів. Це – готель, три бізнес-центри, логістична нерухомість та комерційна нерухомість у складі ЖК. Також має кілька великих логістичних комплексів загальною площею близько 200 тис. кв.м – колишні промзони, які компанія викуповувала з метою розвитку девелопменту, під комерційні лоти, або під житло. Наразі там розташовані комплекси професійних складів з гарним підлоговим покриттям, можливістю заїзду вантажних автомобілів.  

Нагадаємо, що у жовтні 2022 року набув чинності закон №2518 “Про гарантування речових прав на об’єкти нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому”. 

Відтоді кожна майбутня квартира має бути внесена в реєстр речових прав Мін’юсту як окремий об’єкт майнових прав. Це убезпечить як інвесторів, так і забудовників від можливих спекуляцій та порушень.

Читайте:  В “Інтергал-Буд” розповіли про альтернативні “єОселі” програми з кредитування житла

Фото: focus.ua

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Banner
QlU7mDx4