“Охматдит” повідомив про відновлення роботи

"Охматдит" повідомив про відновлення роботи

Сьогодні, 16 липня, Національна дитяча спеціалізована лікарня МОЗ України “Охматдит” заявила про відновлення роботи після ракетного удару 8 липня. 

Про це, як стало відомо КВ, повідомляє “Охмадит”.

“Попри атаку минулого тижня, ми раді повідомити, що деякі відділення Охматдиту вже відновили свою роботу. Сьогодні знову відкрилося приймальне відділення невідкладної допомоги, яке тепер обслуговує і пацієнтів хірургічного профілю”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що частина онкологічних відділень повернулася до роботи, окрім відділення трансплантації кісткового мозку, яке тимчасово працює на базі Київського міського центру нефрології та діалізу.

Зазначається, що відділення мікрохірургії, отоларингології та щелепно-лицевої хірургії тимчасово працюють на базі Першої обласної дорослої лікарні.

Свою роботу також продовжують: Центр інфекційних хвороб  «Клініка для лікування дітей, хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД»; Центр медико-психологічної, соціально-реабілітаційної допомоги дітям; Центр служби крові та Центр патології гемостазу.

Нещодавно відновила роботу – лабораторія медичної генетики та Український референс-центр з лабораторної діагностики та метрології; Медико-генетичний центр.

Читайте: Помер хлопчик, який на момент удару рф по “Охматдиту” перебував у відділенні реанімації

Як писала КВ, на першочергові роботи з відбудови Уряд уже виділив 100 млн грн, і ще 300 млн грн виділить в разі потреби. Крім того, завдяки небайдужим людям, через платформу United24 зібрано 250 млн грн. Ще 132 млн грн — на благодійний рахунок лікарні, 280 млн грн — пожертви у благодійний фонд «Охматдит», 1 млн євро виділив Уряд Литви.

Читайте: На першочергові роботи з відбудови “Охматдиту” уряд вже виділив 100 млн грн, – Шмигаль

Фото: Охмадит

КиївВлада

Геннадій Олійников

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Banner
QlU7mDx4