Покрівлю спецшколи № 301 на Троєщині утеплять за 3,9 млн гривень

Покрівлю спецшколи № 301 на Троєщині утеплять за 3,9 млн гривень

На столичній Троєщині планують провести капітальний ремонт та утеплення покрівлі спецшколи ім. Ярослава Мудрого на проспекті Червоної Калини 93-В. За результатами тендеру вже визначено підрядника, у разі підписання угоди роботи проведуть за 3,9 млн гривень. Нова покрівля має бути готова до кінця грудня цього року.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що за результатами аукціону вже визначено ймовірного підрядника з  “капітального ремонту покрівлі (заходи з енергозбереження) спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №301 імені Ярослава Мудрого з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району”.

ТОВ “ТАТО” (#32446148) береться виконати роботи у будівлі школи на проспекті Червоної Калини 93-В за 3 млн 946 тис. 068 гривень, що на 53 тис. 932 гривні менше за очікувану вартість закупівлі (4 млн грн).

У специфікації до тендерної документації зазначено, що виконавець має провести ремонт покрівлі та горища на площі 780 м кв. Закінчити роботи мають не пізніше 25 грудня 2024 року.

Що закупила місцева влада Києва та державні установи 1-6 жовтня дивіться у відео КВ:

 

Нагадаємо, в корпусах КНУ імені Тараса Шевченка запланували ремонти. Зокрема у будівлі фізичного факультету мають відремонтувати каналізацію, на факультеті електроніки та комп’ютерних систем відновлять паркет на 6-му поверсі, роботи вестимуться на просп. Академіка Глушкова, 4-Б. У корпусі філологічного факультету на бульварі Тараса Шевченка 14, готуються до ремонту водостічної системи.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
12:00 Керівництво України декларує рішучий рух на шляху членства в Євросоюзі. У зв’язку з цим, Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів України треба вже…
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Banner
QlU7mDx4