У Дніпрі ворожа ракета знищила цілий під’їзд багатоповерхівки, серед постраждалих діти

У Дніпрі ворожа ракета знищила цілий під'їзд багатоповерхівки, серед постраждалих діти

Сьогодні, 14 січня, під час масованої ракетної атаки по Україні російські війська завдали удару по багатоповерхівці у Дніпрі. Зруйновано мінімум один під’їзд багатоквартирного будинку, під завалами люди. Попередньо відомо про поранення десятьох осіб, серед них двоє дітей.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Просто нелюди, немає як мінімум одного під‘їзду, під завалами знаходяться люди, які були дома у святковий день”, – йдеться в повідомленні. Наразі на місці працюють ДСНС і всі міські служби.

Згодом Тимошенко поінформував, що станом  16:20 у зруйнованому під’їзді  дев’ятиповерхового житлового будинку та  врятовано 15 осіб. Рятувальники продовжують гасіння пожежі та порятунок людей.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно з повідомленням голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, станом на 16:40 відомо десятеро поранених. Двоє з них – діти. Троє постраждалих важкі. Усі зараз у лікарні.

Нагадаємо, 14 січня ворог здійснив ракетну атаку на столицю та область. Є влучання в об’єкт інфраструктури в Києві. У Дарницькому районі уламком ракети пошкодило машину. Є пошкодження нежитлової будівлі  в Голосіївському районі.

Читайте: Рятувальники ліквідували наслідки ранкової атаки на Київ (фото)

Фото: Facebook Валентина Резніченка

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4