У Києві судитимуть чоловіка, який розбещував дітей та продавав порнографію за кордон (відео)

У Києві судитимуть чоловіка, який розбещував дітей та продавав порнографію за кордон (відео)

Столичні правоохоронці зібрали доказову базу та скерували до суду обвинувальний акт відносно 35-річного киянина, який вчиняв злочини проти дітей. Зловмисник надсилав 12-річний школярці порнографічні фото та вимагав у відповідь аналогічні зображення. Також слідством було встановлено більше 200 дівчаток віком від 10-ти до 17-ти років, які потерпіли від дій чоловіка.


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


Згідно з повідомленням, навесні 2022 року поліцейські отримали повідомлення від працівників Департаменту кіберполіції що невідомий чоловік надсилає порнографічний контент 12-річній киянці та вимагає від неї такі ж фото у відповідь.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Упродовж кількох днів правоохоронці встановили особу 35-річного мешканця столиці та провели обшук у його квартирі. Було вилучено більше 4 терабайтів дитячого порнографічного контенту на комп’ютері та флеш-носіях чоловіка. 

Надалі було встановлено 181 епізод його злочинної діяльності та більше 200 дівчаток віком від 10-ти до 17-ти років як з України, так і з іноземних країн, які потерпіли від дій фігуранта.

“Кривдник знаходив дівчат у соціальних мережах та видаючи себе за їх однолітків спілкувався з ними на сексуальні теми, виманював фотографії шляхом обману, підкупом, шантажем та погрозами вбивством чи зґвалтуванням”, – йдеться в повідомленні.

За деякими дівчатами зловмисник слідкував у реальному житті. 

“Дитячу порнографію він продавав за кордон та протягом тривалого часу такої діяльності отримав мільйонні прибутки. Наразі ми встановили одного з постійних іноземних “клієнтів”, який купував у зловмисника дитячий порноконтент та двох його спільників, один з яких є громадянином рф”, – зазначили в поліції.

Було опитано 15 дівчат з різних областей України, які потерпіли від дій кривдника. Деякі з них зізнались, що намагалися вчинити самогубство, адже не витримували психологічного тиску, погроз та шантажу від зловмисника. 

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури слідчі оголосили йому про підозри у скоєнні злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України:

  • ч. 1 та 2 ст. 156 – розбещення неповнолітніх,

  • ч. 1, 2, 3, 4 та 5 ст. 301 – ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів

  • ч. 1, 2, 3 та 4 ст. 301-1 – одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження.

Наразі слідчі скерували обвинувальний акт відносно чоловіка до суду для розгляду справи по суті. Фігуранту загрожує до 15-ти років позбавлення волі.


Нагадаємо, у травні в Києві правоохоронці викрили та затримали чоловіка, який розбещував малолітню відправляючи їй матеріали порнографічного характеру. Познайомився киянин з 12-річною дівчинкою у соціальній мережі та почав відправляти їй непристойні фото і відео. Затримали фігуранта “на гарячому”, коли той виманив дитину на зустріч.

Читайте: На Київщині під варту взяли чоловіка, який ґвалтував рідну дочку

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4