У ЖК “Creator City” від Креатор-Буд стартували продажі в четвертому будинку

У ЖК “Creator City” від Креатор-Буд стартували продажі в четвертому будинку

У четвертому будинку багатофункціонального житлового комплексу бізнес-класу “Creator City” розпочалися продажі квартир. Четвертий будинок відрізняється меншою кількістю поверхів та розташований далі від дороги. Також на квартири в цьому будинку діють акційні пропозиції.

[ на правах реклами ]

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Креатор-Буд”.

“Четвертий будинок відрізняється меншою кількістю поверхів та розташований далі від дороги, глибше на території житлового комплексу. Частина квартир має краєвид на внутрішній парк та парк ім. І. Багряного. А внаслідок архітектурних рішень та фасаду, унікального для кожного з будинків Creator City, балкони мають хвилеподібну форму. На останніх 3-х поверхах розташовані пентхауси з другим світлом — це об’єднаний простір з великими панорамними вікнами та збільшеною кількістю освітлення”, — зазначають у компанії.

Так, на квартири в 4 будинку діють акційні пропозиції: 15% знижки за умови повної оплати або 10% знижки на перший внесок розтермінування за умови першого внеску від 50%.

Також ЖК “Creator City”, який зводиться на вулиці Дегтярівській, 17-19 в Шевченківському районі Києва, передбачає будівництво цілого нового кварталу з 8 будинків. На закритій території, спроєктованій згідно з концепцією “двір без авто”, передбачено всю необхідну інфраструктуру: дитячий садок, спортивний комплекс з басейном, супермаркет, медичний центр, різнопланові зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, а також власний ландшафтний парк площею 2 га із водоймою. Для автівок мешканців запроєктовано дворівневий підземний паркінг з ліфтом.

Детальніше про особливості четвертого будинку, площі та умови придбання можна дізнатись у відділі продажу за адресою: вул. Дегтярівська, 17, корпус 1.

Нагадаємо, будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює в столиці та західних областях України, показала світлини з будівельного майданчика ЖК “Домініканський” у Тернополі.

Читайте: Креатор-Буд оприлюднив фотозвіт з будівництва ЖК “Домініканський” у вересні

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Дарина Полішевська

 

Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Banner
QlU7mDx4