“УДАР” на чолі з Кличком напередодні виборів зловживає адмінресурсом, – Микола Томенко

“УДАР” на чолі з Кличком напередодні виборів зловживає адмінресурсом, – Микола Томенко

Команда мера Києва Віталія Кличка, на переконання лідера партії Рідна країна Миколи Томенка, складається з посадовців, керівників комунальних підприємств і забудовників та напередодні місцевих виборів нахабно використовує адмінресурс. 

Про це KV стало відомо з заяви Миколи Томенка в Фейсбук.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Команда Кличка, яка складається з посадовців, керівників комунальних підприємств і забудовників, сьогодні нахабно використовують адмінресурс. Все місто завішане білбордами і закидане газетами “УДАРу”, де голова Київської міськдержадміністрації (КМДА) Кличко, директор “Генплану” Сергій Броневицький, директорка департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, заступниця голови КМДА з самоврядних повноважень Марина Хонда, начальник управління цивільного захисту КМДА Роман Ткачук, бездипломний екс-заступник Кличка Володимир Бондаренко, керівник столичного метрополітену Віктор Брагінський та заступник голови КМДА Валентин Мондриївський вирішили поєднати свою роботу з партійною пропагандою. Вони проводять прес-конференції, розповідають що вони не зробили за 5 років і що зроблять найближчим часом. Це прямо порушує законодавство. Ну і звичайно, тільки наївні люди повірять, що газета, яку роздають на кожному кроці сотні людей по місту, має наклад лише 100 тисяч, – написав Микола Томенко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

За словами Томенка, якби команда Кличка хотіла вести чесну в правовому сенсі кампанію, то мала б піти у відпустку на час агітації. 

Зараз вони використовують службові приміщення, службовий транспорт, комунальні медіа за кошти киян й ведуть агітацію в умовах карантину в той час, коли опоненти позбавлені такої можливості через обмеження. В умовах пандемії Кличко продовжує витрачати бюджетні кошти не на захист життя киян, а на власний піар. Частину перекидок з важливих статей на різні сквери і фонтани вдалось зупинити. Але не всі. Сьогодні ми бачимо як десятки мільйоні киян без тендерів і громадських слухань екстрено витрачаються на виборчі проекти. А реальні результати цього швидко ми побачимо вже після першої зими. Іншим передвиборчим проектом за наші гроші є 150 прорекламованих спортивних майданчиків з табличкою подякувати за них чомусь не платникам податків, а Кличку. Все б нічого, але ці майданчики не підходять для щоденних занять спортом, вони для тих, хто професійно займається силовими видами спорту, а для дітей вони взагалі небезпечні”, – відмітив Микола Томенко.

“УДАР” на чолі з Кличком напередодні виборів зловживає адмінресурсом, – Микола Томенко

Він вважає, що через стурбованість людей ситуацією з COVID-19, що активно підігріває мер Києва Віталій Кличко, який щоденно на брифінгу говорить про не позитивну динаміку захворювання, кандидатам в мери тепер не потрібно купувати навіть гречку за 20 гривень – тепер досить маски за 2. 

“Це реальний приклад із життя. У поштових скриньках жителів столиці тепер стирчать не газети, а маски. Подешевшали українці у наших шановних політиків. Отже, як бачимо, чинна міська влада продовжує, як і роками до цього, активно використовувати адмінресурс, а також знаходить нові можливості для піару, пов’язані з епідемією та карантином. Проте я вірю, що зовсім скоро все зміниться і ми разом збудуємо країну успішних, не наляканих людей, яких за маску чи антисептик не купиш”, – підсумував Микола Томенко.


Читайте: Попри обіцянки Кличка, кияни досі вимушені користуватися забрудненою водою, – Томенко


Фото: KV

КиевVласть

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4