Що відрізняє успішних людей від інших?

Женя Михайленко
Женя Михайленко

Шеф-кухар, засновник Food vs Marketing

Так сталось що останнім часом я часто спілкуюсь із новим поколінням, переважно хлопцями 16-18-20 років які хочуть або думають стати кухарями. Для мене формула успіху проста: успіх = справа від якої ти отримуєш задоволення * (час вкладений в роботу+час вкладений у саморозвиток та самовдосконалення) / конкуренція.

Це формула, яку я сам для себе вивів, і мій практичний досвід можливо відрізняється від більшості тому я не претендую на геніальність. Для більшості людей успіх – це просто знайти роботу, від якої не хочеться дивитись на годинник і чекати коли вже можна піти додому або коли вже буде п’ятниця. Я вважаю життя занадто коротким для того, щоб витрачати його, працюючи на такій роботі.

У житті кожного найефективніший вік це 16-40 років. Всього навсього 24 роки коли можна сформувати основу своїх спеціалізованих навичок, працювати відносно без втоми, витримувати надмірні навантаження та вбирати інформацію як Боб Губко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Для того щоб підтримувати себе у формі , особливо на проміжку 30-40 , потрібно привити собі певну дисципліну. Я бігаю в кожній країні куди подорожую і люблю це робити рано, краще до світанку. Поки що у порівнянні із Бостоном, Лос Анжелесом, Стокгольмом, Копенгагеном, Парижем, навіть Дюсельдорфом та Мюнхеном – наше місто і в конкуренції на ринку і в спорті серед мешканців міста виглядає однаково.

Проте ситуація дійсно змінюється і дуже помітно за останні три роки. Робота в цій країні лише починається і попереду у багатьох тут може бути цікава кар’єра. Ті хто збагне це і наступні 10 років буде працювати не тільки над наповненням власного резюме цікавими роботодавцями , але в першу чергу над здобуванням унікальних та потрібних робочих навичок та дисциплін – вийде в лідери ринку можливо ще до 30 років. Ті хто не збагне – залишаться сірою масою на ринку праці. Тільки це буде вже не той лінивий та не кваліфікований ринок який ми бачимо сьогодні. Вибір за вами.

Женя Михайленко, шеф-кухар, засновник Food vs Marketing 

КиевVласть

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Командир розвідроти 100 омбр Максим Іващенко: "Війна змінилася, і ми повинні динамічно вдосконалюватись та відповідати адекватно"
Командир розвідроти 100 омбр Максим Іващенко: “Війна змінилася, і ми повинні динамічно вдосконалюватись та відповідати адекватно”
17:33 Старший лейтенант Максим Іващенко, який виконує обов’язки командира однієї з розвідувальних рот легендарної «Сталевої сотки», поділився своїм досвідом та думками про зміни, що…
Справа “Київ Терміналу”: російському бізнесмену “не світять” 24 млн доларів зі столичного бюджету
Справа “Київ Терміналу”: російському бізнесмену “не світять” 24 млн доларів зі столичного бюджету
09:00 Нещодавно була поставлена крапка у судовій справі про стягнення з бюджету Києва 24,46 млн доларів США (671,5 млн гривень) на користь ТОВ “Київ…
Тісленко VS Труханов: для капремонту шляхопроводу на Осокорках за 655 млн гривень обрали підрядника
Тісленко VS Труханов: для капремонту шляхопроводу на Осокорках за 655 млн гривень обрали підрядника
09:00 КК “Київавтодор” за понад 655 мільйонів гривень замовила капремонт столичного шляхопроводу біля станції метро “Осокорки”. Під час війни такі витрати виглядають неоднозначно, втім…
Banner
QlU7mDx4