Що відрізняє успішних людей від інших?

Женя Михайленко
Женя Михайленко

Шеф-кухар, засновник Food vs Marketing

Так сталось що останнім часом я часто спілкуюсь із новим поколінням, переважно хлопцями 16-18-20 років які хочуть або думають стати кухарями. Для мене формула успіху проста: успіх = справа від якої ти отримуєш задоволення * (час вкладений в роботу+час вкладений у саморозвиток та самовдосконалення) / конкуренція.

Це формула, яку я сам для себе вивів, і мій практичний досвід можливо відрізняється від більшості тому я не претендую на геніальність. Для більшості людей успіх – це просто знайти роботу, від якої не хочеться дивитись на годинник і чекати коли вже можна піти додому або коли вже буде п’ятниця. Я вважаю життя занадто коротким для того, щоб витрачати його, працюючи на такій роботі.

У житті кожного найефективніший вік це 16-40 років. Всього навсього 24 роки коли можна сформувати основу своїх спеціалізованих навичок, працювати відносно без втоми, витримувати надмірні навантаження та вбирати інформацію як Боб Губко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Для того щоб підтримувати себе у формі , особливо на проміжку 30-40 , потрібно привити собі певну дисципліну. Я бігаю в кожній країні куди подорожую і люблю це робити рано, краще до світанку. Поки що у порівнянні із Бостоном, Лос Анжелесом, Стокгольмом, Копенгагеном, Парижем, навіть Дюсельдорфом та Мюнхеном – наше місто і в конкуренції на ринку і в спорті серед мешканців міста виглядає однаково.

Проте ситуація дійсно змінюється і дуже помітно за останні три роки. Робота в цій країні лише починається і попереду у багатьох тут може бути цікава кар’єра. Ті хто збагне це і наступні 10 років буде працювати не тільки над наповненням власного резюме цікавими роботодавцями , але в першу чергу над здобуванням унікальних та потрібних робочих навичок та дисциплін – вийде в лідери ринку можливо ще до 30 років. Ті хто не збагне – залишаться сірою масою на ринку праці. Тільки це буде вже не той лінивий та не кваліфікований ринок який ми бачимо сьогодні. Вибір за вами.

Женя Михайленко, шеф-кухар, засновник Food vs Marketing 

КиевVласть

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Втрата майна: КМДА і правоохоронці намагаються повернути киянам 47 захоплених об'єктів
Втрата майна: КМДА і правоохоронці намагаються повернути киянам 47 захоплених об’єктів
09:00 Станом на початок 2025 року в столиці нараховувалося 47 об’єктів (загальна площа – майе 19,5 тис. кв.м.), які незаконно вибули з комунальної власності…
Російськими обстрілами в Києві пошкоджено 80 обʼєктів культурної спадщини - півсотні чекають відновлення
Російськими обстрілами в Києві пошкоджено 80 обʼєктів культурної спадщини – півсотні чекають відновлення
09:00 За останні три роки внаслідок російської агресії в Києві понівечено 80 історичних будівель, які є об’єктами культурної спадщини. Найбільше з них постраждало в…
У Кличка “не зростається” з організацією вуличної торгівлі через “Київ.Прозоро”
У Кличка “не зростається” з організацією вуличної торгівлі через “Київ.Прозоро”
09:00 Столичні підприємці оскаржують в судовому порядку Положення, що регулює всі питання розміщення в Києві тимчасових споруд (ТС, кіоски, МАфи), засобів пересувної торгівлі, станцій…
Banner
QlU7mDx4