“Київтеплоенерго” замінить на нові 55 км аварійних тепломереж

Комунальне підприємство (КП) “Київтеплоенерго”, підпорядковане столичній владі, збирається цьогоріч замінити 55 км аварійних трубопроводів. Це дещо більше, ніж було зроблено торік при підготовці до холодів опалювального сезону.

Про це КВ дізналася зі слів заступника голови Київської міської держадміністрації (КМДА) Петра Пантелеєва на пресбрифінгу (чиновника цитує “Інтерфакс-Україна”).

“Ремонт об’єктів критичної інфраструктури – один з елементів зміцнення обороноздатності столиці. Нагадаємо: минулого року ми замінили 40 км гостро аварійних мереж, а цього року плануємо реконструювати 55 км. Це трубопроводи, де сталися численні аварійні ситуації в опалювальний період”, – сказав Пантелеєв на брифінгу.

Він каже, що планується замінити магістральні тепломережі на вулиці Набережно-Хрещатицькій та проспекті Любомира Гузара, а також розподільчі мережі до будинків на вулицях Ніжинський, Гарматній, Борщагівській, Братів Малакових, Володимира Сальського, Левандовській, Хорива “та інших”.

За словами Пантелєєва, Київ “навіть в умовах воєнного стану продовжує комплексну заміну теплових мереж, зокрема великого діаметру”, хоч “в умовах воєнного часу місто не має ресурсів, щоб продовжувати роботу із заміни мереж у довоєнних обсягах” (у яких саме обсягах – чиновник не уточнив).

Читайте: “Київтеплоенерго” вкладе 61 млн гривень в ремонт мереж на набережній Дніпра

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Олексій Ігнатьєв

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4