БЕБ тимчасово очолив Сергій Перхун

БЕБ тимчасово очолив Сергій Перхун

Сьогодні, 9 квітня, Кабінет міністрів призначив Сергія Перхуна тимчасовим виконувачем обов’язків керівника Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Про це KВ стало відомо з повідомлення першого заступника голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослава Железняка (фракція “Голос”).

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Давайте коротко. Окрім ситуації в якій менше ніж за рік у БЕБ звільнилось вже 4-и керівника))) А так Сергій Перхун, це людина яку привів інший (де-факто керівник) вже звільнений зам БЕБ  Віталій Гагач. Перхун був у нього колись керівником у Прокуратурі (у прокуратурі в Донецькій області). Але говорять, після звільнення Гагача досі активно до нього прислухається”, – написав нардеп.

БЕБ тимчасово очолив Сергій Перхун

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

До цього, з серпня 2023 року, виконував обовʼязки директора БЕБ Андрій Пащук.

Довідка: Сергій Перхун народився в 1977 році у м. Харків. Освіту отримав у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого, спеціальність “Правознавство”, кваліфікація юрист.

З 2000 по 2002 роки – був старшим слідчим прокуратури міста Кривий Ріг. З 2002 по 2007 роки – працював старшим слідчим та слідчим в особливо важливих справах слідчого управління прокуратури Дніпропетровської області. У 2007-2011 роках обіймав посади старшого слідчого, слідчого в особливо важливих справах та заступника прокурора м. Кривий Ріг. З 2011 по 2014 роки займав керівні посади у прокуратурі Дніпропетровської області.

У 2014-2015 роках працював заступником начальника слідчого відділу та начальником управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, та процесуального керівництва прокуратури міста Києва.

Наказом Генерального прокурора від 4 червня 2015 року був призначений прокурором міста Маріуполя. До 2023 року працював на керівних посадах в органах прокуратури.

З 2023 року – заступник керівника Територіального управління БЕБ у Київській області, а з 2023 року – заступник Директора Бюро економічної безпеки України.

Читайте: Десятки нардепів попри пленарне засідання ВР перебувають за кордоном, – нардеп

Фото: відкриті джерела

КиївВлада


Автор:
Оксана Олійникова
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
09:00 Головне управління Нацполіції Києва розслідує факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при проведенні капітальних ремонтів мереж вуличного освітлення на 13 вулицях в…
Banner
QlU7mDx4