Девелопер KAN відзвітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у червні

Девелопер KAN відзвітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у червні

Столична девелоперська компанія KAN презентувала звіт про динаміку будівництва ЖК “Файна Таун” у червні. На будмайданчику активними темпами тривали роботи з благоустрою будинків восьмої та дев’ятої черги та облаштування променади та велосипедно-пішохідного мостового переходу.

Про це KВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Ще один місяць, ще більше прогресу! З радістю представляємо вам огляд ходу будівництва ЖК “Файна Таун” червні”, – йдеться у повідомленні. 

Зокрема, на території 25, 26 будинків восьмої черги забудовник встановлює останні скляні огородження балконів. Майже завершено і благоустрій прибудинкової території.

“Закінчили озеленення території та укладання мощення. Починаємо асфальтування дороги вздовж будинків восьмої черги будівництва”, – зауважили в компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Крім того, у червні KAN проводила роботи із озеленення на території променади. Тут вже завершили ландшафтний дизайн унікальної велосипедно-пішохідної зони променади між 3,8,9 та 6 чергами будівництва. 

“Починаємо роботу з продовження променади між шостою та дев’ятою чергами”, – додають в компанії. 

Також у червні компанія продовжила виконувати оздоблювальні роботи на території дев’ятої черги. А саме – малярні роботи та укладання плитки місць загального користування. 

“Роботи по внутрішніх інженерних мережах закінчені на 75%. Роботи із влаштування мощення та благоустрою території вже виконані більше, ніж на 60%. Починаємо асфальтування дороги, яка буде продовженням проїзної частини вздовж затишної зони відпочинку та спортзони аж до будинків 34, 35 дев’ятої черги будівництва”, – говорять в KAN.

Також додається, що минулого місяця встановлене захисне огородження та почалося облаштування фінішного покриття та огородження велосипедно-пішохідного мостового переходу між шостою та дев’ятою чергами будівництва.

Нагадаємо, що компанія KAN розповіла киянам про реалізований спільний проєкт – променаду в ЖК “Файна Таун”. Це зона площею 2 тис. кв.м із сухим струмком та туманним фонтаном вже стала улюбленим місцем для прогулянок та відпочинку мешканців живого кварталу. 

Читайте: “Академія А+” в період війни навчала 60 тис. дітей безкоштовно онлайн, – Ніконов

Фото: Facebook

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4