“Креатор-Буд” оприлюднив фотозвіт з презентації апарт-готелю WOL.100 у Катовіце

“Креатор-Буд” оприлюднив фотозвіт з презентації апарт-готелю WOL.100 у Катовіце

Будівельна компанія “Креатор-Буд” презентувала сучасний апарт-готель WOL.100, що розташований у БФК Central Park, лише за три кілометри від центру Катовіце (Польща). Готель на 98 номерів забезпечує комфортні умови для короткострокового та довготривалого проживання, з розвиненою інфраструктурою, що включає кав’ярню, коворкінг, rooftop, спортивну залу та зручний доступ до основних міських локацій. 

на правах реклами

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Креатор-Буд”.

“24 вересня відбулась презентація апарт-готелю WOL.100 в БФК Central Park, хочемо поділитись з вами світлинами з події”, – йдеться у повідомленні.

Під час презентації девелопер розповів, що WOL.100 – це сучасний апарт-готель на 98 номерів, який забезпечує гнучке та мобільне проживання. розташований лише в трьох кілометрах від центру міста Катовіце, забезпечує зручний доступ до всіх основних визначних пам’яток. 

Також готель має розвинену інфраструктуру – поруч знаходяться торговельні центри, кафе, ресторани, спортивні та медичні заклади, а під вікнами розкинувся найбільший парк у місті. Він ідеально вписується в ринок Катовіце, що зростає, відповідає потребам туристів, бізнес-мандрівників і тих, хто шукає якісний простір формату mixed-use. 

Концепція WOL home+hotel – передбачає комфортні умови проживання, роботи та відпочинку в одному місці, незалежно від тривалості проживання, 7 днів або кілька місяців. Інфраструктура WOL.100 у Катовіце передбачає: кав’ярню, лобі та рецепцію, спортивну залу, rooftop та коворкінг на останньому поверсі. За комплексне управління апартаментами і сервіс відповідатиме міжнародна керуюча компанія Ribas Hotels Group.

Нагадаємо, що у четвертому будинку багатофункціонального житлового комплексу бізнес-класу “Creator City” розпочалися продажі квартир. Четвертий будинок відрізняється меншою кількістю поверхів та розташований далі від дороги. Також на квартири в цьому будинку діють акційні пропозиції.

Читайте: “Креатор-Буд” оприлюднив фотозвіт з будівництва ЖК “Атланта Тавер” у Тернополі

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4