Ніякої евакуації у Бучі немає, – радник МВС Геращенко

Ніякої евакуації у Бучі немає, - радник МВС Геращенко

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що військові злочинці хочуть використати дітей та жінок Бучі, як “живий щит” для прориву до Києва. 

Про це, як стало відомо KV, заявив в аудіозверненні радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Телеграмі.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Хлопці, терміново всім передайте: у Бучі їздять автобуси та збирають буцімто на евакуацію всіх дітей та жінок. Це росіяни збирають автобуси і будуть перед собою пускати на Київ, щоб проїхати на танках. Нівякому разі ніхто не сідайте! Ніякої евакуації немає!”, – говорить радник.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Про те, що ТРО та Київська обласна влада не проводять евакуацію населення через загрозу для життя мешканців регіону, підтвердила у Facebook і прес-служба КОДА.

“Шановні мешканці Київщини, в деяких районах області склалася складна, але контрольована ситуація через спроби окупаційних російських військ захопити наші міста, а згодом столицю. У зв’язку з цим повідомляємо, що ані обласна влада, ані територіальна оборона, ані Збройні Сили України наразі не проводять евакуацію населення через загрозу для життя цивільного населення під час руху. Закликаємо залишатися у надійних місцях, сховищах, своїх домівках. І не покидати їх”, – повідомляють в КОДА. 

Нагадаємо, що Путін на державному телебаченні заявив, що представники НАТО зробили “агресивні заяви” разом із Заходом. Він наказав перевести сили стримування на особливий режим бойового чергування. 

Читайте: Українські медики не змогли врятувати 16 дітей, які постраждали від російських окупантів – Віктор Ляшко


Фото: static.ukrinform.com

КиевVласть

Автор:
Інна Міхно
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4