Alliance Novobud очолив рейтинг споживчих сервісів на етапі продажу новобудов

Alliance Novobud очолив рейтинг споживчих сервісів на етапі продажу новобудов

Влітку 2024 року компанія RED від ЛУН провела дослідження Visionary Service, яке охопило сервіси на етапі продажу серед 62 забудовників з різних регіонів України. Alliance Novobud посів перше місце серед девелоперів, набравши 40 балів, що відповідає кількості наданих сервісів. Дослідження враховувало аналіз споживчих послуг, таких як консультації, чат-боти, онлайн-огляди нерухомості, страхування та фінансові консультації. 

На правах реклами

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

“Влітку 2024 року RED від ЛУН провів комплексне всеукраїнське дослідження сервісів на етапі продажу Visionary Service. Серед 62 компаній-учасниць Alliance Novobud очолив трійку лідерів серед забудовників за кількістю споживчих сервісів на етапі продажів новобудов, набравши 40 балів, де 1 бал дорівнює 1 сервісу”, – йдеться у повідомленні. 

Як розповіла CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова, під час дослідження експерти проаналізували клієнтські сервіси 62 девелоперів з Києва та області, Львова та області, Дніпра, Івано-Франківська, Тернополя, Закарпатської області, Харкова тощо. Також провели опитування понад 130 мешканців столичних новобудов щодо задоволеності сервісами. 

“У ході дослідження були виявлені усі доступні у наших офісах продажу споживчі сервіси. До переліку увійшли: консультації в месенджерах, чат-боти на сайтах проєктів, online-консультації та перегляди нерухомості, в т.ч. в шоуруми квартир з ремонтом, страхування нерухомості з рахуванням воєнних ризиків, персональний менеджер, фінансові та юридичні консультації, відділ супроводу клієнтів на етапі оформлення угоди та приймання рекламацій, розтермінування від забудовника та багато інших послуг», – каже Міхальова.

Переконатися у високій якості надання послуг щодо придбання нерухомості в новобудовах столиці та передмістя можна, завітавши в офіси продажу Alliance Novobud за адресами: м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел.: +38 (044) 344-06-91; м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8-A, тел.: +38 (044) 344-08-23.

Нагадаємо, що у клубному будинку Illinsky House на Подолі пройшов захід «Вечір перспектив», організований девелопером Alliance Novobud. Подія об’єднала приватних інвесторів, банківських представників та рієлторів, які обговорювали інвестиційні можливості з різним точком зору — від фінансів до астрології. Захід завершився презентацією інвестиційних можливостей в об’єктах Illinsky House та Montreal House.

Читайте: Alliance Novobud пропонує вигідне розтермінування на квартири в Києві та Броварах

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Відновлення туризму: Київрада затвердила цільову програму на 2025-2027 роки
Відновлення туризму: Київрада затвердила цільову програму на 2025-2027 роки
09:00 Київрада затвердила міську цільову програму відновлення та розвитку сфери туризму столиці на 2025-2027 роки. На виконання відповідних заходів міська влада планує витратити з…
1,17 млрд до кінця 2027-го: Київрада затвердила нову програму охорони та збереження культурної спадщини
1,17 млрд до кінця 2027-го: Київрада затвердила нову програму охорони та збереження культурної спадщини
09:00 Столична міськрада затвердила цільову програму “Охорона та збереження культурної спадщини”, яка розрахована на період 2025–2027 років. На її реалізацію планується витратити 1,17 млрд…
Banner
QlU7mDx4