Alliance Novobud запускає рекламну кампанію “Квартира – то справжня Любов!”

Alliance Novobud запускає рекламну кампанію “Квартира – то справжня Любов!”

До Дня всіх закоханих Alliance Novobud запускає рекламну кампанію “Квартира – то справжня Любов!” зі спеціальними акційними пропозиціями для сімей та закоханих. Акція триватиме до кінця лютого і діє у двох столичних житлових проєктах забудовника та ще трьох – у Броварах. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Alliance Novobud. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Ми прагнемо створити не просто рекламу, а розказати нашим споживачам кілька натхненних історій про сім’ї, про моменти їхнього щастя та любові, які неодмінно пов’язані з квартирами, де ця любов народжується та зростає. Для участі в рекламному проєкті ми запросили кілька реальних родин, залучили українських дизайнерів, стилістів, фотохудожника та відзняли цілий фотосет. Ми дуже хочемо підтримати наших споживачів, митців, фешн-індустрію в цей нелегкий час, та сказати, що життя триває. Наші простори для вашої всеосяжної любові будуються, і ми всі маємо далі жити, творити та любити в них!”, – зауважила директорка з маркетингу Alliance Novobud Ірина Міхальова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зауважено, що креативна команда відзняла кілька етапів любовної історії. А саме – про те, “Коли все тільки починається” і для цього періоду ідеальна квартира-студія, про “Коли вона сказала “Так!” і в пригоді стане однокімнатне помешкання, про “Коли вас стає більше”, і що для цього періоду найкращий варіант – багатокімнатна квартира. І, звісно, “Коли починається нова історія…” і без нової квартири просто не обійтися. 

А головним посланням кампанії став слоган: Alliance Novobud – простори для любові!

“Рекламна кампанія містить відразу кілька вигідних акційних пропозицій – під різні клієнтські запити та можливості. Сьогодні Alliance Novobud розвиває п’ять житлових проєктів – два з них у столиці (Illinsky House, Montreal House) та три у Броварах (Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”), тож вибір квартир дійсно великий та різноплановий”, – додали в компанії.

Так, наприклад, обираючи клубний будинок Illinsky House, клієнти одержать 14% вигоди на придбання квартири та бонус на вибір – паркомісце в подарунок або додаткова знижка у сумі 2,1 млн гривень. 

14% вигоди на придбання квартири та бонус на вибір, паркомісце в подарунок, або додаткова знижка у сумі 1,4 млн гривень, можуть одержати і покупці квартири в житловому проєкті бізнес-класу Montreal House. 

Для тих кому цікаві розстрочки, то її без подорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок в розтермінування з подорожчанням на 48 місяців можна одержати, обравши житло в ЖК Krona Park II. Тут діє знижка до 334 000 гривень на колекцію з десяти 2-5 кімнатних квартир в готових будинках комплексу, за умови повної оплати.

У ЖК Madison Gardens також підготували для клієнтів розстрочку без подорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок в розтермінування з подорожчанням на 48 місяців. В цьому ЖК діє знижка до 497 000 гривень на 39 дво-шестикімнатних квартир у готових будинках комплексу, за умови повної оплати.

Розстрочка без подорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок у розтермінування з подорожчанням на 48 місяців діє і в ЖК “Лавандовий”.

Більше дізнатися про акційні пропозиції або замовити консультацію в експертів з нерухомості, можна у відділах продажу або за телефонами: у Броварах – по вул. В. Чорновола, 8-A, тел.: +38 (044) 344-08-23, у Києві – по, вул. Іллінська, 22, тел.: +38 (044) 344-06-93

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, девелопер Alliance Novobud оголосив про встановлення на території столичного ЖК бізнес-класу Montreal House, що розташований поряд з Костелом Святого Миколая, стаціонарного генератора. Його буде облаштовано після прийняття об’єкту в експлуатацію для забезпечення безперебійної роботи ключових систем будинку на випадок блекаутів у майбутньому. 

Читайте: Alliance Novobud визнано девелопером року за версією Ibuild 2022


Фото: сайт компанії

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4