“Альянс Новобуд” одержав акредитацію Bisbank за програмою «єОселя» на житло, що будується

“Альянс Новобуд” одержав акредитацію Bisbank за програмою «єОселя» на житло, що будується

Девелопер “Альянс Новобуд” одержав акредитацію від Bisbank для участі в державній іпотечній програмі «єОселя» на житло, що будується в комплексі Krona Park II в Броварах. Компанія стала першим великим забудовником такого класу, який пройшов акредитацію в цьому банку. Загалом девелопер співпрацює із шістьма банками в рамках цієї програми та планує розширення співпраці з іншими. 

На правах реклами

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

“Девелопер Alliance Novobud отримав акредитацію BISBANK за державною іпотечною програмою «єОселя» на житло, що будується. Акредитація розповсюджується на житловий комплекс Krona Park II, що в Броварах, на будинки під номерами: 3, 4, 8, 9 та 10. Усі споруди знаходяться на різній стадії готовності та мають великий портфель різнопланових квартир”, – йдеться в дописі. 

За словами CMO Alliance Novobud Ірини Міхальової, їх компанія стала першим великим столичним забудовником такого класу, який отримав акредитацію в BISBANK. 

“Сподіваємося, що результатом співпраці стануть десятки укладених угод, які реалізують мрію українських родин про власне сучасне житло. Станом на сьогодні ми ведемо переговори щодо акредитації ще у кількох великих банках, тож незабаром гарних новин стане більше”, — розповіла вона.

Варто зауважити, що Alliance Novobud одним з перших почав укладати угоди в рамках програми «єОселя» ще в грудні 2022 року. 

“За цей час реалізували 74 угоди на готове житло та житло, що будується. Загалом девелопер співпрацює з шістьма банками, серед яких окрім BISBANK: SKYBANK, «Ощадбанк», «Укргазбанк», «ПриватБанк» та «Укрексімбанк»”, – розповіли в пресслужбі компанії. 

Більше детальну інформацію про доступну нерухомість за програмою «єОселя» можна одержати у відділах продажу житлових комплексів Krona Park II, Madison Gardens та «Лавандовий» за адресою: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8-A, або за тел. +38 (044) 344-08-23.

Нагадаємо, Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках у серпні. Так, на майданчику Montreal House у Києві активно ведуться роботи на трьох блоках та паркінгу, де здійснюється монтаж алюмінієвих конструкцій та завершуються покрівельні роботи. У ЖК Krona Park II в Броварах продовжується будівництво дев’яти об’єктів, де тривають роботи з фасадами, інженерними мережами та монтажем ліфтового обладнання. У ЖК “Лавандовий” в Броварах будинок 2 майже готовий до введення в експлуатацію.

Читайте: Alliance Novobud пропонує вигідне розтермінування на квартири в Києві та Броварах

Фото: Alliance Novobud

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Banner
QlU7mDx4