“Банк Кредит Дніпро” видав перший кредит за програмою “єОселя” на купівлю квартири в ЖК “Причал 8”, – “Інтергал-Буд”

“Банк Кредит Дніпро” видав перший кредит за програмою “єОселя” на купівлю квартири в ЖК “Причал 8”, – “Інтергал-Буд”

Програма пільгового іпотечного кредитування “єОселя” розширює коло банків-партнерів, через які українці можуть отримувати вигідні кредити на нове житло. До держпрограми приєднався Банк Кредит Дніпро, який видав перший кредит на придбання двокімнатного помешкання з готовим ремонтом в столичному ЖК “Причал 8” від забудовника “Інтергал-Буд”. 

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Інтергал-Буд”.

“Ми вітаємо активний розвиток програми та долучення нових партнерів. Чим більше банків беруть участь в реалізації єОселя, тим більше українців зможуть скористатися можливістю та придбати власне житло на пільгових умовах”, — прокоментувала подію комерційна директорка компанії “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська.

У АТ “Банк Кредит Дніпро” додають, що мають амбітні плани по розширенню співпраці з великими забудовниками. 

“Ми раді співпраці з “Інтергал-Буд”, як з надійним партнером в рамках програми єОселя, так і в рамках власних програм кредитування. Маємо амбітні плани щодо колоборації з великими забудовниками”, — прокоментувала директор з роздрібного бізнесу “Банку Кредит Дніпро” Катерина Мелеш.

Наразі участь в програмі беруть вісім банків, серед яких також Ощадбанк, Приватбанк, Глобус банк, Укргазбанк, Укрексімбанк, Sky Bank та Sense Bank. Кожен з них видає позики на готове житло від “Інтергал-Буд, а Укргазбанк та Sky Bank дають можливість придбати квартири у будинках, що знаходяться на стадії будівництва. Серед таких проєктів в “Інтергал-Буд” пропонують ЖК “Нивки-Парк”, “Озерний гай Гатне”, “Голосіївський” та “Причал 8”. 

 

“Саме первинний ринок є найбільш перспективним для подальшого розгортання програми єОселя. По-перше, кількість квартир в процесі будівництва значно більша, ніж готових. А, по-друге, первинка має більш привабливу вартість. Різниця між завершеним об’єктом та об’єктом в процесі зведення сягає щонайменше 10%. І чим менша ступінь готовності будинку, тим нижчою є ціна для позичальника”, — додала Анна Лаєвська.

Як раніше писала КВ, компанія “Інтергал-Буд” пропонує знижки до 21% на купівлю житлової нерухомості в Києві. Умови знижок різняться в залежності від житлового комплексу – від 7% до 19%. Для військовослужбовців та медиків діє додаткова знижка 2%, яка сумується з іншими акціями. Пропозиція діє при повній оплаті, купівлі в кредит або використанні сертифіката “єВідновлення”, і поширюється на всі типи житлових приміщень.

Читайте: “Інтергал-Буд” стартувало знижки до 21% на всі типа житла у Києві

Фото: Інтергал-Буд

КиївВлада

Анастасія Олійник

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4